reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
mamusia2008 ja tez trzymam kciuki a z czego egz?
tygrysku ja jestem, mam nadzieje ze wszystko dobrze u Ciebie
zw muszę dać cycuszka synkowi

Ostatnia edycja:
Hej dziewczeta:)

Normalnie nie mam czasu zeby cos napisac:( praca, dom, praca, dom...i tak w kółko...
Pojutrze wyjezdzamy do Łodzi także dopiero w poniedziałek bede miała dostęp do internetu...

Mam szybkie pytanko... Dajecie codziennie dzieciom gluten i mięsko? A może jajko? A czy któraś dawała już rybkę?

Nie wiecie czy Kaszka Manna z owocami Hippa to też gluten?? Już zgłupiałam... Co jest źródłem glutenu?? Wyłóżcie mi jak chłopu prostemu....

Agatkas
Gluten to białko zawarte w zbożach
: pszenicy, życie, jęczmieniu i owsie. Występuje w wielu produktach, min. kaszach, pieczywie, makaronach, ciastach Niekiedy powoduje on nadwrażliwość, która przejawia się alergią lub celiakią.
nie pomogę Ci z reszta pytań bo na razie dawałam synkowi tylko gotowana marchewkę i piętkę chleba;-) karmie piersią i dopiero od tyg zaczęłam wprowadzać mu inne jedzonko

Ostatnia edycja:
Wypatrzyłam zęba pierwszego u Pati na razie jest równo z dziasłem prawie ale to on:-)
Pisze posta, pisze i napisac nie moge albo Tomek, albo Marudka albo telefon i kurka juz nawet nie wiem co miałam napisac i komu:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:sorki​

a w ogole to ja sie zwracam do MAMUSI teraz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Obejrzalam sobie zdjecia z albumiku tak wspominkowo...jak Ty jeszcze raz napiszesz ze cos jest z Toba nie tak to ja Cie reka sprawiedliwosci siegne z tego mojego pcimia wielkiego:szok::szok:Dziewczyna jak z obrazka a ona bidoli i bidoli;-)....no jak z obrazka ,malowana:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry