Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nono..nasza ostatnio troszke zwolniła tempokana spróbuje z ta poduszka chociaz wątpie ze to przejdzie bo on sie tak wierci ze po chwili napewno juz nie bedzie poduszki pod glowa![]()

nie wiem czy w samochod zmiescimy sie

.... przypomniałąś mi Madzienko ze chcialam was sie poradzic
... jakos pod koniec sierpnia planujemy wyjechac gdzies ze znajomymi na weekend morze badz jezioro i chcialam spytac czymozecie doradzic jakies fajne miejsce odpada Gdańsk, Gdynia, Sopot , Krynica Morska;-)marianka tez sadzi ze lepiej sie nadaje do kopaniaHehe mój tez mysli, że ta zabawka jest do zabawy nogami i jaka ma radoche przy tym.
Moze i bym zaczeła go oszukiwac, ale on jak sie budzi na jedzenie to jest taki głodny, że jak czuje ze go biore na ręce to juz wie ze bedzie amu i zaczyna mruczec z zadowolenia i robi buźke w rulonik, czeka aż dostanie butelke, wszysciutko bez odpoczynku zje.

i jeszcze skubańca nie ma, ale wczoraj było nawet czasu dla was nie miałam, pranie, prasowanie, sprzatanie, nawet ciasto z truskawkami jest
i od 8 rano tapeta niezła na twarz

także dziś to pewnie też taka dobiegająca, bo jak mężusia zobaczę taka wytęskniona....to niewiadomo co sie będzie działo
)to widzę, że tu nudy same
co tam tylko lody i gołe du...
ale rondelków żadnych, iiii...mówie sobie uciekam, bo nic się nie dzieje, hehe
życzę słonecznego dzionka i narazie się zegnam,

.
.