reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Hej mamusie...u nas nocka super...zaraz Julcia zje zupkę jarzynowa z kroliczkiem i idziemy na spacerek bo u nas cudna pogoda...slonce i znowu upał...mam tylko nadzieje ze nie popsuje sie w czwartek:-(:-(:-(

Mi dzisiaj śniła się mamusia...nie pamiętam co:sorry::sorry::sorry::sorry:

I co jeszcze mialam Wam napisać nie wiem:eek::eek::eek:

Wybieramy sie nad jeziorko na ten weekend i spisalam juz liste rzeczy ktore musze wziac...jakas masakra:szok::szok::szok::szok: nie wiem czy w samochod zmiescimy sie:-D:-D:-D:-D:-D

własnie :-D.... przypomniałąś mi Madzienko ze chcialam was sie poradzic:-D... jakos pod koniec sierpnia planujemy wyjechac gdzies ze znajomymi na weekend morze badz jezioro i chcialam spytac czymozecie doradzic jakies fajne miejsce odpada Gdańsk, Gdynia, Sopot , Krynica Morska;-)

Madzienka - ja też tak myślałam jak jechaliśmy na święta do rodziców z trzy miesięcznym bobaskiem, ale udało się naszczęście. Macie jakąś kwaterę, czy do kogoś?

Hehe mój tez mysli, że ta zabawka jest do zabawy nogami i jaka ma radoche przy tym.
Moze i bym zaczeła go oszukiwac, ale on jak sie budzi na jedzenie to jest taki głodny, że jak czuje ze go biore na ręce to juz wie ze bedzie amu i zaczyna mruczec z zadowolenia i robi buźke w rulonik, czeka aż dostanie butelke, wszysciutko bez odpoczynku zje.
marianka tez sadzi ze lepiej sie nadaje do kopania :-D

Wiecie co?????

Kocham moje dziecię podna zycie hahaha spałka ładnie z godzinke patrze na zegar kurczep owinna juz wstac,a tu zadnych dzwieków, płaczu....uchylam drzwi,a jej widac tylko nózki w powietrzu i latającego obok nich misia.....ZAPASY sobie po cichu urzadziła.....beze mnie..... jak ona pociesznie wygladała...hahaahh

Ja ostatnio stwierdziłam, że moje dziecko jest nadpobudliwe :sorry:. Normalnie wiecznie w ruchu. oho teraz ma jakąś dziwną zawieche :-D, rozmysla chyba. Ooooo widzę, że nie na długo.

Cześć wam, ja od wczoraj biegam jak kot z pęcherzem, żeby mężusia ładnie przywitać, hehe:tak:i jeszcze skubańca nie ma, ale wczoraj było nawet czasu dla was nie miałam, pranie, prasowanie, sprzatanie, nawet ciasto z truskawkami jest:tak:i od 8 rano tapeta niezła na twarz:-D:-D:tak:także dziś to pewnie też taka dobiegająca, bo jak mężusia zobaczę taka wytęskniona....to niewiadomo co sie będzie działo:tak:
ale tak was przeleciałam(znaczy posty:-D)to widzę, że tu nudy same:-Dco tam tylko lody i gołe du...:-Dale rondelków żadnych, iiii...mówie sobie uciekam, bo nic się nie dzieje, hehe
Składam życzonka dla naszych dzisiejszych półroczniaczek i uciekam do Wikusia z flaszką, bo juz słyszę jak gada:tak:

Ściskam mocno, co by wam smutno nie było:-Dżyczę słonecznego dzionka i narazie się zegnam,

acha, ps do mamusi, jeśli mogę tak powiedzieć, skoro juz tak sie przy tym wielorybie upierasz...to całkiem atrakcyjny z Ciebie wieloryb;-):-D:-D:-D
no i myślę, że kompromis mamy, dziewczyny może być?bo inaczej z tym uparciuchem się chyba nie da:-D

reklama
Hej mamuśki
co sie zabiorę za pisanie, to ktoś lub coś mi przeszkadza i już zapomniałam co miałam napisac:zawstydzona/y:.
Dagulla, ja też dostałam zestawik z gerbera, ale wysyłałam etykiety, trzeba było wysłac 8 szt i wtedy można było dostac cos takiego.
Agaciu, współczuję nocki, ale kiedyś bedzie lepiej, jeszcze wspomnisz moje słowa:-D.
Reniu, życze jak najmniej płaczu na szczepieniu.
Kokusia, fajny ten brykiet ze stówek

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry