reklama

Grudniowe mamusie 2008

Agaciu mały łobuziak:p wyrośnie hahahaha

Kaja wypraszam sobie tak:p chudzielcu....kobitko ja mam tylko 158cm wzrostu....kurna od urodzenie metr urosłam.....mo to sory wtedy:P hahaa
:-D:-D:-D:-D,nie radosc z wzrostu tylko z tego metra:-D:-D...
ja mam 170 i 55:sorry:
Agaciu,a Ty co sie odzywasz "grubasie":-D:-D:-D!a tam na dole dla Mateuszka,kolezaneczka z bieguna:-D

Załączniki

• a.jpg
    a.jpg
    31,4 KB · Wyświetleń: 41
reklama
Kaja a ty zes pomysłowo to zrobiła. Marysia fajnie sobie tam siedzi :-D. Dobry pomysł z tym lezaczkiem i przynajmniej mi nie bedzie walił w to nózką i przy okazji o ścianę tym ciskał, :-D

Agacia a spróbuj tak jak pisałam Daguli podłozyc małemu poduszke pod głowkę co by wyżej leżał....moja mała czasem jarzy i wtedy raczkami robi:phahha

Aj Agacia laska z Ciebie i tyle..... Kajaczek to samo.....

Olcia o ja.....od razu przypomiało mi sie moje poczatki:p hahahah o zgrozo i to co było dalej:p haha

Lilak a Twój brzdąc to grzeczniutki czy łobuziak???

Ja to juz normalnych nocek nie bede pewnie miała, juz zapomniałam jak to jest przespac całą noc , bo oczywiście mój syn jeszcze sie budzi na jedzenie w nocy, jako jedyny tutaj na forum, no masakra.

ja jeszcze nie przespalam calej nocy...:szok::szok:
a dzisiaj Alex obudzil sie o 1 w nocy i nie spal do 4......:eek::eek:i oczy jak 5 zl....:szok::szok:

Bliźniaki nie strasz...ostatnio jak tak pisałas to pare godzin póxniej u nas lało... teraz jest ślicznie....i mam nadzieje,ze tak zsotanie....

A mogę sie Wam pochwalic..PROSZE PROSZE.....wazyłam sie u babci pierwszy raz od grudnia....i wąze równiusienkie 50kg.... myśałam,ze oszaleje ze szczęscia....kurcze nawet oponka juz mi nie straszna....hahahhah

50 kg???
Boziu alez Ty maciupcia....:tak::tak:

Własnie tłumaczyłam mojemy synowi, że niektóre mamusie sprzedawają po swoich dzieciach zabaweczki jak nowe , ale niestety Mateusz nie zrozumiał o co mamusi chodzi :zawstydzona/y:

:-D:-D:-D:-D

to ja tez to ja też chce pokazać.....TYLKO JA MAM TROSZKU STARSZE ZDJĄTKO....

Załączniki

• marika 155.jpg
    marika 155.jpg
    66,3 KB · Wyświetleń: 49
  • Kopia P1060129.jpg
    Kopia P1060129.jpg
    38,2 KB · Wyświetleń: 50
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć