reklama

Grudniowe mamusie 2008

ja pierdacze nie chce drugi raz rodzic..wo gule jakas chyba dziwna jestem bo nie chce drugiego dziecka..moze dlatego ze tak bardzo chciałam chłopca i jest jest taki mały Makio :) do tego nie chce ze wpadłam w obsesje i co chwile mam schiza ze jestem w ci ąży że juz cos kopie i wo gule..aż do lekarza nie poszłam bo bałam sie ze mi powie że jest Pani w ciąży hahah

reklama
no:)))

Załączniki

• marika 147.jpg
    marika 147.jpg
    33,4 KB · Wyświetleń: 42
ja pierdacze nie chce drugi raz rodzic..wo gule jakas chyba dziwna jestem bo nie chce drugiego dziecka..moze dlatego ze tak bardzo chciałam chłopca i jest jest taki mały Makio :) do tego nie chce ze wpadłam w obsesje i co chwile mam schiza ze jestem w ci ąży że juz cos kopie i wo gule..aż do lekarza nie poszłam bo bałam sie ze mi powie że jest Pani w ciąży hahah
Olcia nie martw sie...ja bym teraz tez oszalała jakbym była....za szybko....ale moze za jakies czas bedziemy mysłay inaczej:))) bo to przecież najpiękniejszy okres w zyciu.....:tak:

Ale sie tu rozkrecilyscie od rana....niedobre, niewyrozumiałe:wściekła/y: kto to pozniej nadrobi:wściekła/y:
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

A my dzis pospalysmy do 9.00. Ale nie myslcie ze mam tak dobrze zawsze. Przewaznie miedzy 6.00 a 7.00 Hania juz ciaga moimi koralikami przy koszuli. A ze wstawaniem w nocy to roznie. Raczej na pierwsze jedzonko ok 5.00 ale czasem cos odwali i chce jesc jeszcze w nocy:tak: przewaznie jak mamy kolej wstawania:-p

spadam mloda zabawic bo chyba poslinila juz wszystko co miala pod reka i zaczyna sie nudzic:-p

a dupa a dla mnie nie najpiekniejszy....czekasz,martwisz sie,czekasz,znowu sie martwisz...ciężko ci chodzic i wo gule..jedyne co piekne to to jak dowiadujesz sie że jesteś-kiedy tego chcesz ofcourse :) później jak jesr pierwsze kopniecie..bo potem to już co raz mocniejsze i bardziej bolesne :P a później jak sie dowiadujesz jaka płeć..a później jak wyskakuje :))))

A no troszke inne... tam w nóżkach jak tupnie prawa to jest taki dzwiek jak klakson,a jak lewa ...musze sprawdzic...hmmm takla piszczałka....i ona w to kopnie z dwa raz całosc sie przesuwa i myk putki u góry....:-p

a dupa a dla mnie nie najpiekniejszy....czekasz,martwisz sie,czekasz,znowu sie martwisz...ciężko ci chodzic i wo gule..jedyne co piekne to to jak dowiadujesz sie że jesteś-kiedy tego chcesz ofcourse :) później jak jesr pierwsze kopniecie..bo potem to już co raz mocniejsze i bardziej bolesne :P a później jak sie dowiadujesz jaka płeć..a później jak wyskakuje :))))

A ja przeciwnie chce jak najszybciej:zawstydzona/y::rofl2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry