reklama

Grudniowe mamusie 2008

Ja tez nic nie dostaję :-(:-(:-(

Kokusia nie piszm i nic o zwrocie,bo mnie szlak bądź szlag trafia :crazy: mój miś słodki wstrętny.....no jakby to ując miał kiedys co nieco naskrrobane i do najgrzeczniejszych nie należał,a ze miał kilka bądź naście mandacików nie zapłaconych policyjnych....to z 600zł dostalismy 44 :wściekła/y:
Kubek w kubek jak u mnie:-p Mariusz miał mandaciki nie zaplacone nie mogli znalezc bo sie razem rozliczamy w hucie a on jest zameldowany u rodziców w śródmiesciu i go znalezc nie mogli tak pare latek balansował i teraz go znalezli ale na szczescie tylko 400 nam zabrali a reszta została na chrzciny odłozona :happy:

reklama
Agacia to ja tez dostalam ta paczuszke wieki temu co bylo takie wielkie mleko nan 2 jakis obiadek gerbera i soczek bobofruta????a i taki poradnik zywieniowy z nestle jeszcze do wklejenia do segregatora ktory dostalismy w szpitalu??? a reszte wyrzucilam niestety tzn kupony jakies jak byly:-(:-( ech i dupa

Madzienko swietny pomysl z tyzrywaniem nakretek w supermarketach ja robie napad na tesco:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Dokładnie ta paczuszka :tak:

Aaaa to już wiem dlaczego dzisiaj jak szukałam desreków w Carrefourze to widziałam kilka słoiczków bez oryginalnych etykiet, a zamiast nich przekleili zwykłą białą karkę z napisaną długopisem nazwą słoiczka :sorry::-D
oj ale w carrefourze to nie my:eek::eek::eek::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Pyciolku dopiero teraz zrozumialam o co chodzi z tym duszeniem mamy - komentarz pod zdjeciem:laugh2::laugh2::laugh2: ale sie usmialam:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

juz nie pamietam ktora mamusi planowala otworzyc klub maluszka w polsce albo beciaczek albo pyciolek tylko dokladnie nie pamietam:-(:-(:-(:zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry::sorry::sorry:i mam pytanie czy przydal sie link do tej stronki o lodzkim klubiku?????:sorry:

My taką paczuszkę dostaliśmy jedną pocztą z nan 2, deserkiem i próbką kaszki. A ostatnio po szczepieniu dostaliśmy drugą - deserek, woda gerber i też jakaś kaszka.
A i dostaje co miesiąc gazetę Maluszek :-) właściwie nie wiem dlaczego i od kogo ale dostaje :-D

My taką paczuszkę dostaliśmy jedną pocztą z nan 2, deserkiem i próbką kaszki. A ostatnio po szczepieniu dostaliśmy drugą - deserek, woda gerber i też jakaś kaszka.
A i dostaje co miesiąc gazetę Maluszek :-) właściwie nie wiem dlaczego i od kogo ale dostaje :-D
nio ja tez mam tego maluszka wogule mnie tez to dziwi bo jest sama gazetka w skrzynce bez koperty i bez nawet adresu:eek::eek::eek: tylko na gazetce napisane jest nr bloku i mieszkania:eek::eek::eek:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry