reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Cześć pisarki niemiłosierne :-)

Ale mi wbiłyście gwozdzia do trumny :sorry::szok::szok:, nie było mnie ze 2-3 dni, i tyyyle mam do nadczytania, że chyba mi oczyska padną od gapienia się w monitor :eek::szok::szok:

Wszystkiego naj naj naj dla wszystkich zaległych i obecnych solenizantów i solenizantek ;-):tak:

A teraz zmykam Was nadgonić, jak dobrze pójdzie to będę za kolejne DWA DNI :angry::wściekła/y::wściekła/y::-p:-p:-D:-D:-D:-D:-D, no to do czwartku :-p:-D:-D:-D, żartowałam, nadrobie i spadamy na spacerek ;-)

Buziaczki i miłego popołudnia ;-):-):-)

Tygrysku, Żania przepis na sałatkę wstawiłam;-)
Mam jeszcze jeden przepis na sałatkę o nazwie pychotka:-)

Namnożyło się tu postów przez te parę godzin:szok: Później nadrobię, bo teraz mały marudzi... Kurcze 5 min nie potrafi się sobą zająć...

dziekuje i prosze o drugi przepis;-)

to tak jak u nas 5 minut sam nie wysiedzi marudzi ale to zrozumiałe bo dziasła go swędzą ząbki mu juz 2 wyszły moze i kolejne ida tylko dlaczego tak musi byc...

teraz pluje i robi banki ;-)

A i dostaje co miesiąc gazetę Maluszek :-) właściwie nie wiem dlaczego i od kogo ale dostaje :-D

nio ja tez mam tego maluszka wogule mnie tez to dziwi bo jest sama gazetka w skrzynce bez koperty i bez nawet adresu:eek::eek::eek: tylko na gazetce napisane jest nr bloku i mieszkania:eek::eek::eek:

ja tak samo dostaję i też bez dokładnego adresu, tylko jak u Tygryska numer bloku i mieszkania :huh:

o losie dziewczyny ja nie wiem skad wy bierzecie tyle czasu na pogaduszki:-D nie nadążam za wami:rofl2:

Cyprysiowa mi dwa razy nie trzeba mowic:-D:-D jestem jak najbardziej za spotkaniem na moje moze byc nawet w ten weekend jesli toie pasuje;-)

Cyprysiowa, mi tydzień temu przyszło wezwanie za niezapłacony mandat za przejazd na gapę z 2005 roku :zawstydzona/y::zawstydzona/y: Zupełnie o tym zapomniałam :sorry::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Napisali że jak w ciągu 2 czy 3 dni nie zapłace 95zł, to przyjdzie mi sądowne wezwanie do zapłacenia prawie 400zł :szok::szok:
Olcia kochana to Ty się ciesz,e i tak tak mało Ci przysłali.....u nas po takim czasie to juz bys maila takie odsetki,ze oczka by Ci na zewnątrz z wrażenia wyszły.....:rofl2::rofl2::rofl2:

My juz po spacerku i zakupkach no i kłótni ,no bo jak by inaczej....dałn jeden.....wkurza mnie niemiłosiernie...:wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::crazy::crazy:

ide troszke do malutkiej.....ale bede Was podczytywała:):-):tak:

oj ale w carrefourze to nie my:eek::eek::eek::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Pyciolku dopiero teraz zrozumialam o co chodzi z tym duszeniem mamy - komentarz pod zdjeciem:laugh2::laugh2::laugh2: ale sie usmialam:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

juz nie pamietam ktora mamusi planowala otworzyc klub maluszka w polsce albo beciaczek albo pyciolek tylko dokladnie nie pamietam:-(:-(:-(:zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry::sorry::sorry:i mam pytanie czy przydal sie link do tej stronki o lodzkim klubiku?????:sorry:

tak kochana przydalo sie i to bardzo...przynajmniej mam jakos orientacje jesli chodzi o rozklad zajec i karneciki i ceny(ale ceny bede napewno nizsze bo to jewdnak mniejsze miasto):-D:-D
jakies udogodnienia musza byc:-):-):-)
no i wlasnie odrazu jak zjedziemy biore sie za to wsyztko jak najbardziej
i mam nadzieje ze to nie jest "slomiany zapal"
pozatym przykro mi sie robo jak mojego tata nie wierzy sam w to co mowie o tym klubiku....poprostu nie wszytscy we mnie wierza:eek::eek::no::no:a to przykre:-(

reklama
Hej mamuski my już po spotkaniu z mamuska:tak:...wiecie tylko nic jej nie mówcie fajna z niej kobitka:tak::tak::tak:a Karolinka boska:-D:-D:-D

W galerii wklejam fotki:-p:-p:-p:-p

Oczywisce przy okazji kupilismy Julci sukieneczkę:-):-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry