Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

, nie było mnie ze 2-3 dni, i tyyyle mam do nadczytania, że chyba mi oczyska padną od gapienia się w monitor 

, no to do czwartku 

, żartowałam, nadrobie i spadamy na spacerek ;-)Tygrysku, Żania przepis na sałatkę wstawiłam;-)
Mam jeszcze jeden przepis na sałatkę o nazwie pychotka:-)
Namnożyło się tu postów przez te parę godzinPóźniej nadrobię, bo teraz mały marudzi... Kurcze 5 min nie potrafi się sobą zająć...
A i dostaje co miesiąc gazetę Maluszek :-) właściwie nie wiem dlaczego i od kogo ale dostaje![]()
nio ja tez mam tego maluszka wogule mnie tez to dziwi bo jest sama gazetka w skrzynce bez koperty i bez nawet adresutylko na gazetce napisane jest nr bloku i mieszkania
![]()

Olcia kochana to Ty się ciesz,e i tak tak mało Ci przysłali.....u nas po takim czasie to juz bys maila takie odsetki,ze oczka by Ci na zewnątrz z wrażenia wyszły.....Cyprysiowa, mi tydzień temu przyszło wezwanie za niezapłacony mandat za przejazd na gapę z 2005 rokuZupełnie o tym zapomniałam
Napisali że jak w ciągu 2 czy 3 dni nie zapłace 95zł, to przyjdzie mi sądowne wezwanie do zapłacenia prawie 400zł
![]()

oj ale w carrefourze to nie my
Pyciolku dopiero teraz zrozumialam o co chodzi z tym duszeniem mamy - komentarz pod zdjeciemale sie usmialam
juz nie pamietam ktora mamusi planowala otworzyc klub maluszka w polsce albo beciaczek albo pyciolek tylko dokladnie nie pamietam:--
-
zawstydzona/y:
i mam pytanie czy przydal sie link do tej stronki o lodzkim klubiku?????
![]()

a to przykre:-(Olcia kochana to Ty się ciesz,e i tak tak mało Ci przysłali.....u nas po takim czasie to juz bys maila takie odsetki,ze oczka by Ci na zewnątrz z wrażenia wyszły.....![]()