reklama

Grudniowe mamusie 2008

Cyprysiowa takie to chyba przepadaja po jakims czasie mysle.....bo w takim wypadku to bysmy sie w ogóle nie wypłacili....mój"specjalista":-p mówi,ze tylko za sadowe i policyjne.....
ufff:-D
a propo przypomnialo mi sie ze nie zaplacilismy mandatu parkingowego jak bylismy na urlopie w polsce:-p:-p:rofl2::rofl2:
:-Dhehe teraz zobaczysz jak cie scigna:-D
O MOJ BOZE :szok:

My to czasami i nic 3 tyg. :zawstydzona/y:

Nie było mnie godzinę i co wy narobiłyscie? Do czytania 6 stron.

A ja tez dostałam talezyk i sztućce z gerbera. Sliczne są. Przed chwilę listonosz był.
Skad dostalas? My przed ciazami szalelismy dzien w dzien a teraz...:zawstydzona/y:

reklama
Pyciolku kochana ty nasza...jaka ty biedna jesteś z tymi nockami...jeszcze troszke i bedzie lepiej:*:*:* i pisze to zupełnie szczerze:*

Kurcze Kajaczku.....chociaz zanim my sie tam przerzucimy to wy juz pewnie wrócicie;P...

Tygrysek dawaj do Tczewa...póki co z Kołobrzegu nic nie doszło:p hahaha

dunie Witaj, miłej imprezki życzę i wszystkiego najlepszego solenizantowi;-) a i czekam na przepis na sałatkę.
tygrysek teraz możesz poczuć się jak w Uk tu tak ciągle jest;-(

O MOJ BOZE :szok:

My to czasami i nic 3 tyg. :zawstydzona/y:

Nie było mnie godzinę i co wy narobiłyscie? Do czytania 6 stron.

A ja tez dostałam talezyk i sztućce z gerbera. Sliczne są. Przed chwilę listonosz był.

ej no a dlaczego ja nie dostalam:-(:-(:-(:-( ja tez chce:-(:-( co trzeba zrobic zeby dostac:sorry::sorry::sorry::sorry:

Lilac pytasz o morze czy jezioro??

nad jeziorko jedziemy na swoja dzilke, nad morze wynajmujemy kwatere....mimo że mam ciotkę w Gdańsku:tak::tak::tak:ale nie chcemy siedziec jej na glowie z Jula....

ona oczywiscie dowie sie na miejscu ze jestesmy w Trojmiescie:-D:-D:-D:-D

ja bym tam posiedziała cioteczce na głowie:-D:-D
A pytałam o to jeziorko. Fajowo, ze macie własną kwaterkę.

My chyba tylko na działkę do mojej kumpeli a chrzestnej Kubunia skoczymy na kilka dni.

Kana - pytałaś, czy mój maluszek grzeczny. Nie chcę go chwalić ale grzeczniutki;-). Łóżeczko już trzeszczy od jego opniaczków, nie jestem pewna czy dotrwa do pierwszych urodzin:laugh2:. Uparcie też podgryza cycusia, choć nie powinien:crazy:. A pozatym to aniołek:-D:-D

Cyprysiowa, tygrysek jak dostałam paczuszkę z gerbera to był kupon i wypełniłam , trzeba było wysłać 8 etykiet ze słoiczków gerbera. No i sie udało.

Uciekam na spacerek.

Masakra, wystarczy że Mamuska pojawiła się a ja nie moge nadążyć z czytaniem:-(:-(:-(

no i za 3 godziny spotkanie wieloryba z Madzienka:-D:-D:-D:-D
wiec szykuj sie kochana

Oj szykuję sie kochana:-D:-D:-D:-D

Kokusia ja jeszcze tez zwrotu nie mam a okna czekaja na wymiane:angry: ile czasu maja na to?

Chyba Kamilko nikt Ci nie odpisał, a więc US ma 3 miesiące od daty złożenia...i uwierz z oddawaniem kasy nie spiesza się:eek::eek::eek::eek:

ej no a dlaczego ja nie dostalam:-(:-(:-(:-( ja tez chce:-(:-( co trzeba zrobic zeby dostac:sorry::sorry::sorry::sorry:

Ja też chce, tyle że garberkow to my za bardzo nie jemy...musialabym w realu pozrywac ze sloiczkow:-D:-D:-D:-D

Cyprysiowa, tygrysek jak dostałam paczuszkę z gerbera to był kupon i wypełniłam , trzeba było wysłać 8 etykiet ze słoiczków gerbera. No i sie udało.

Uciekam na spacerek.
Agacia to ja tez dostalam ta paczuszke wieki temu co bylo takie wielkie mleko nan 2 jakis obiadek gerbera i soczek bobofruta????a i taki poradnik zywieniowy z nestle jeszcze do wklejenia do segregatora ktory dostalismy w szpitalu??? a reszte wyrzucilam niestety tzn kupony jakies jak byly:-(:-( ech i dupa

Madzienko swietny pomysl z tyzrywaniem nakretek w supermarketach ja robie napad na tesco:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry