edee24
Mama Alanka :-)
Baseeen, baaaseeenZmykamy na basen...a na dworze leje:--
-
-(
A Jula oczywiście jak trzeba wychodzic spi smacznie i tak szkoda mi jej budzic ale basenu też szkoda...i cóż ja mam wybrać![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Baseeen, baaaseeenZmykamy na basen...a na dworze leje:--
-
-(
A Jula oczywiście jak trzeba wychodzic spi smacznie i tak szkoda mi jej budzic ale basenu też szkoda...i cóż ja mam wybrać![]()

Mysle , że Julka nie będzie miała nic przeciwko jak ją mamusia obudzi na basenikZmykamy na basen...a na dworze leje:--
-
-(

Ja juz jestem ... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!nikt nie chce ze mna rozmawiac ide sobie paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()

Wreszcie mogę siąść na dupce;-)
A potem wreszcie będzie po wszystkim;-)Ooo Ania powodzenia w poszukiwaniu butków no i na chrzcieCześć laseczki:-)
Ja już po zakupach,spacerze,solarium i sprzątaniu mieszkankaWreszcie mogę siąść na dupce;-)
Jutro zasuwam gołąbki,bo mężuś sobie zażyczył na powrót:-) Tak więc jesteśmy gotowi i czekamy:-)
W piątek Mariusz pewnie będzie odpoczywał po podróży,a w sobotę czeka nas maraton po mieście w poszukiwaniu koszuli dla niego i butów dla mnie.Wieczorem spotkanie z księdzem i w niedzielę chrzcinyA potem wreszcie będzie po wszystkim;-)
. A co ty znowu sama jestes? A czym sie Mariusz zajmuje?

Kurcze, biedna jesteś, samutka ... Na te 3 tyg musiałabys się przeprowadzic do rodziców dla towarzystaAgacia Mariusz jest elektronikiem w draexmaier i jeździ na szkolenia do Tunezji.Był już 4 tygodnie,później miesiąc w domu i teraz pojechał na 3 tygodnie.W piątek w końcu wraca
Powiem Ci,że buty dla mnie to może jeszcze jakieś uda się znaleźć,ale koszula dla Mariusza to dopiero problem![]()
. A co do koszuli ... hehe nic mi nie mów, skąd ja to znam. Boże gorzej niż baba ... ta nie dobra, ta ma coś tam ,a tamta nie ma .... matko 
Do rodziców chodzę tak naprawdę codziennie,ale lubię wrócić do swojego domku,swojego łóżeczka
Co za dużo to nie zdrowo;-)
Ale na niego nic nie pasuje
Wszystkie te koszule są sztywne,a on to by musiał mieć coś ze streczem albo jakąś lycrą
Jako tako
AaaaaaAgaciu ja mam w domu takiego towarzysza,że mi więcej nikogo nie potrzebaDo rodziców chodzę tak naprawdę codziennie,ale lubię wrócić do swojego domku,swojego łóżeczka
Co za dużo to nie zdrowo;-)
A co do koszuli to już nie chodzi o wybrzydzanie,bo na szczęście i ja i Mariusz nie znosimy zakupówAle na niego nic nie pasuje
Wszystkie te koszule są sztywne,a on to by musiał mieć coś ze streczem albo jakąś lycrą
My oboje to tacy nie wymiarowi,bo ja sukienki to też szukałam i szukałam i tylko jedna na mnie pasowałaJako tako
![]()