reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Mamuśki z tego co ja zrozumialam to nie byla obrona doktoratu tylko egzamin przed.....

U nas zaczyna się burza:szok::szok::szok:...błyska sie i grzmi...może przejdzie bokiem, bo my na basen mamy jechać:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

mMamusiu przykro mi ale we wrzesniu zdasz zobaczysz!!!!

u na jakos nijak na dworze wiec nawet na spacer nie wychodzimy:-(:-( tatus zrobi zakupy po pracy wiec nie jest zle. Filipek teraz sie bawi na lezaczku zjadl obiadek zrobilam dzis jarzynowke i dodalam to mesko ze sloiczka gerbera smakowalo chyba przy pierwszym podejsciu zjadl ale pod koniec sie poplakal:-( a za jakies 30 minut zno podalam i wszamal z apetytem:-p deserek tez juz zaliczony caly ech mam malego glodomora w domu moj mezowy mowi ze z torbami pojdziemy przy jego apetycie:sorry::sorry::eek::eek::eek:

Hola hola jeeeeesteeeeemmmm !!!!!:-D

Cypryśka wielkości ciąg dalszy :-D

Kaja no nie ale mam smaka teraz na racuchy :zawstydzona/y:

Pytia co za wstręctwo Was dopadło :zawstydzona/y:, współczuję. i jeszcze na dodatek biedny Jasio zachorował, oby Haniusie to ominęło.

Kana co sie stało? Nie przejmuj się biedactwo nasze.

Mamusiu kurde wyobrazam sobie jak sie czujesz i na dodatek poprawka dopiero ww wrześniu, a miałas mieć obrone w lipcu. Ale we wrzesniu zdasz celująco i potesz szybciutko obrona i z głowy i tak jestes dzielna, przy małym dziecku i obowiązkach domowych tyle nauki :baffled: szok.

A my bylismy na spacerku, tak tak na spacerku nie na podwórku tylko na spacerku normalnie w miacho się wybraliśmy. Musiałam juz wybyć bo ludzie by pomysleli ze dziecko kisze w domu.

jestem...najadlam sie jak jakis chrum tych racuchow...
blizniaczku,jeszcze polowe ciasta mam do usmazenia,bo mnie sily witalne opuscily przy trzydziestym placku,wiec bierz cala rodzinke i wpadajcie:-)

reklama
Zmykamy na basen...a na dworze leje:-(:-(:-(:-(

A Jula oczywiście jak trzeba wychodzic spi smacznie i tak szkoda mi jej budzic ale basenu też szkoda...i cóż ja mam wybrać:sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:
u nas tez pada:-(:-( ostatnio to codziennie pada jak nawet do poludnia jest ok to popoludniu zawsze deszcz:baffled::baffled: zla na ta pogode jestem nawet na dluzszy spacer wyjsc nie mozna:-(:-( a jak sie tak siedzi w domu to dola sie mozna nabawic:baffled::baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry