reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
dziewczyny mam złe wieści:-(Niestety nasze kciuki nie pomogły i mamusi się nie udało:-(Podobno dostała pytania wogóle nie związane z jej doktoratem. I jest strasznie zła.
Macie wszystkie pozdrowienia i podziękowania za kciuki.

Mamusia następnym razem napewno się uda:tak:

dziewczyny mam złe wieści:-(Niestety nasze kciuki nie pomogły i mamusi się nie udało:-(Podobno dostała pytania wogóle nie związane z jej doktoratem. I jest strasznie zła.

Oj, szkoda :-( domyślam się jaka mamusia jest zła :no::no:, ale jestem pewna, że następnym razem napewno się uda :tak::tak:, mamusiu, głowa do góry :-)

oczywiscie,tez tak mysle,nastepnym razem sie UDA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!czasami niestety tak bywa...life is brutal,mamusiu nie przejmuj sie wszystko bedzie oki!!

jESTEM, JESTEM

Kokusia, dzieki za wieści od Mamusi, przykro mi strasznie, następnym razem napewno bedzie lepiej. Byłam pewna że się uda, ale cóż czasem i tak sie zdarza. Mamusia, tzrymaj sie, będzie dobrze kochana

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry