reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Ja czekam az sie maly obudzi, zje obiadek i kolo 15 ruszamy na zakupy. Pozniej po Cypriana do przedszkola i do domciu wracamy. Juz nie moge sie doczekac 19.30 jak dzieci pojda spac i rozsiade sie z herbatka przed laptopem:-D

Otwarte...u nas Tesco od 6 rano:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

A my dzisiaj jedziemy na basenik huuuraaaa:-D:-D:-D
Madzienko te calodobowe od 6???? to fajnie bede juz stala rano pod sklepem jak otworza:-D:-Da i milego pluskania:tak::tak:
Blizniaczku gatulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak::tak::tak:
a nas odwiedzila kolezanka ktora jest w ciazy i ma termin na 14 grudnia 2009( filipek sie wedy urodzil:-D) i pokazywala mi zdjecia maluszka jeju jak mi sie na wspomnienia zebralo:sorry::sorry::sorry::sorry:

no nareszcie Was nadrobilam:-D:-D:-D
Mamusiu,my kciuki eksternistycznie,bo przeciez moj amo ma spraw tysiac do pozalatwiana i latalismy po miescie od rana..a teraz wybyl i zaczyna sie taniec pingwina spowrotem ,ze raczej w domu bywac nie bedzie,tylko praca i praca:-D:-Da ja wracam do swoich rytualow:tak:
A w ogole to decyzja zapadla,jade do polski za dwa tygodnie,nie bede sie tu sama kisic..
Wszystkim solenizantom naszym sto lat w szczesciu i slodyczny ciocia kaja i marianek zyczy:-D
I jeszcze mialam wiele rzeczy napisac ale wszystko mi z glowy wylecialo wiec pewnie reszta za chwile..
Aha,Cuks,do kompa:angry:!!:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry