reklama

Grudniowe mamusie 2008

juz jestem :-) a wiec tak moj maly klopsik 8400 i 70 cm nawet nie zaplakal noo dopiero jak sie ubieralismy ale byl spiacy to sie nie liczy hahaha

i lece dalej bo musze ogarnac troche ni wizytacje tesciowej zalicze:rofl2: i objadzik zrobic :-)

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA SOLENIZANTÓW

reklama
witam z rana:-)

wpadłam sie tylko przywitać życzyć zdrówka dla Olusi no i trzymam kciuki mamusiu za egzamin;-)

Xpatrysiu buziaczki dla Aleksa i niech zdrowieje :tak::tak:

Zdróweczka dla Olusia

Patrysiu zdróweczka dla Olka, a moze ten katarek jest alergiczny bo teraz najwiecej pylą trawy :nerd:

Fajnie ze komunia udana. Życze zdrówka dla Olcia

Dziękujemy dziewczyny za życzenia-Oluś niestety nadal zasmarkany. Tak mi żal, że taki mały brzdąc musi tak się męczyć z zapchanym noskiem. Mopku-myślę że to nie jest alergia, bo do tej pory Olek nigdy nie miał ktaru :no:

juz jestem :-) a wiec tak moj maly klopsik 8400 i 70 cm nawet nie zaplakal noo dopiero jak sie ubieralismy ale byl spiacy to sie nie liczy hahaha

i lece dalej bo musze ogarnac troche ni wizytacje tesciowej zalicze:rofl2: i objadzik zrobic :-)

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA SOLENIZANTÓW

No to super, że szczepienie się udało-dzielny Kacperek :tak:

witam się i ja:tak:
spać jakoś nie mogłam, bo caly czas myślałam o egzaminie
wiec o 11 zdaje, mam nadzieje ze zdam:sorry:
no i nie wiem kiedy będę na BB, bo jadę po egzaminie do moich rodziców na weekend, wiec jeśli będę miała jakas wolna chwile i internet to do was zagladne, a jesli nie to do poniedzialku
bede tesknic za wami:-(
milego dlugiego weekendu:-D:-D:-D
trzymajcie sie cieplutko:tak::tak::tak:
duzo zdrówka dla Juleczki, Lenki, Nikodema, Jarka
100 latek :tak::tak::tak:

mamusia-kciuki zaciśnięte :tak:

I oczywiście-buziaczki urodzinowe dla Julki, Lenki, Nikodemka i Jareczka :-)

Ojoj a my zapomnielismy złozyc życzenia dzisiaj świętującym:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
A więc duzo zdrówka dla Lenki, Nikodemka i Jareczka :biggrin2:

My juz po krotkim spacerku i zakupach...jeszcze pozostał nam mały wypadzik do reala i jestesmy gotowni na jutro:tak::tak::tak:

Witam Kobitki:-)

Dawno mnie tu nie było, ale od 3 tygodni mieszkam u mojej babci, bo mama wyjechała do Niemiec, a internet tutaj chodzi masakrycznie:wściekła/y: Staram sie być w miare na bieżąco...Chociaż nie jest to łatwe. Na dodatek moje dziecko zwariowało, nawet na chwilę nie może zostać sama, budzi się w nocy kilka razy z płaczem, więc kiedy śpi w dzień też staram się korzystać:tak:

Od poniedziałku będę już u siebie w domku, więc wracam:tak: Idę dalej nadrabiać- jestem na 2801 stronie....:zawstydzona/y:

MAMAUŚKA JUŻ PRAWIE JEDENEASTA:tak::tak::tak::tak:...KCIUKASY ZACISKAMY!!!!!!I TRZYMAMY MOCNO DO CZASU AŻ NAPISZESZ ŻE ZDAŁAŚ!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D

k005.gif
k005.gif
k005.gif
k005.gif
k005.gif
k005.gif

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć