reklama

Grudniowe mamusie 2008

Dunia pełna kulturka , moja się wita a twój kulturalnie kupke wali w łazience:-D:-D:-D, prawie się popłakałam ze śmiechu

dzięki Cyprysiowa - pozdrowienia dla chłopaków od Victorki;-)

Patrysiu jak masz wode morską to zakrapiaj małemu nosek co pare godzin, życzymy szybkiego powrotu do zdrowia:-)

reklama
wpadłam na moemncik ale patrze ze wy tyle nastukalyscie ze was teraz nie nadgonie :-p ale ogólnie u siostry akcja dalej trwa :-( bidulka..ja jak sobie przypomne to ahh lepiej nie mowić:crazy:
buziaki i dobranoc wszystkim

Dunia nie ma sprawy ja mam mnostwo czasu codziennie wiec tylko powiedz kiedy i na ktora, jestem gotowa :-D

Ide zaraz spac, wtulic sie w mojego malego spioszka, kopnac chrapiacego Adriana ...:angry: do szalu mnie doprowadza to jego chrapanie:angry::angry::angry:

Dobranoc i obym jutro miala tyle samo krzepy zeby poza obowiazkami moc nadrabiac i pisac na bb :-D

OO
A ja dziś pierwsza :D.
Nadrabiam was chyba z 30 minut i nie wiem, czy zdążę cokolwiek napisać.

szwedzkiego nie polecam,jak sie chce miec jezyk w calosci:-D:-D...poza tym jest tak niepopularny, ze nawet tu angielski jest jezykiem obowiazkowym..ja bym wybrala hiszpanski,melodyjny,popularny,jako ze pochodzi tak jak wloski od laciny,ma bardzo ciekawa historie...a szwedzki -jol,jol wikingowie...nic w czym mozna sie zakochac:-)

Kaja ja wikingów bardzo lubię:-D, ale język to chcę mieć w całości i też jakoś hiszpański zaczyna najwyraźniej do mnie mówić.

Dzień dobry:-) Oczy na zapałkach ale już się melduję. Czytałam że tu wczoraj dziewczynki lody kręciły;-):-)ach szkoda że ja poszłam spac juz o wpółdo ósmej:-(

Normalnie ja już zgłupiałam z tą moją córką:baffled: Od niedzieli normalnie wszystkie objawy ząbkowania a dzisiaj wstała z bananem na ustach, rozanielona i od samego rana gadka. I już sama nie wiem czy to zęby czy nie bo ja tam nic nie widzę no ale mała od wczoraj tak dziwnie językiem mlaska po dziąsłach. Pewnie ona wie lepiej:-D

A Mamuśka jeszcze raz usłyszę od Ciebie że jesteś wieloryb to przy następnym spotkaniu dostaniesz pasem na gołą dupę:angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

U nas ząbkowanie pełną gębą. Od kilku dni spię po 2-4h na dobę, bo młody co chwile mi sie wybudza. A w dzień ma jakieś wahania nastrojów. Czasem się cieszy i jest w świetnym humorku, a czasem nie daję z nim rady, bo samym spojrzeniem by zabił:eek:

Wybieramy sie nad jeziorko na ten weekend i spisalam juz liste rzeczy ktore musze wziac...jakas masakra:szok::szok::szok::szok: nie wiem czy w samochod zmiescimy sie:-D:-D:-D:-D:-D

Moja lista rzeczy dla bobasa ma już 2 strony maczkiem zapisane, a nie ma na niej rzeczy oczywistych jak pieluszki, czy ubranka. Niby mamy autko kombi, ale też mam obawę, czy wszystko nam wejdzie...

a moja 11lat strasza siotra haha właśnie pojechała rodzić :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Gratulacje dla siostry. Pewnie już urodziła:-D

Ja miałam kolejną ciężką nockę, a mężowy jakieś zlecenia dodatkowe wziął i od kilku dni wraca późno, wychodzi wcześnie i praktycznie się nie widzimy. Mam szczescie, że pogoda się poprawiła i mogę iśc na spacer, bo chyba bym oszalała.

Miłego dnia życzę.

i Miłego weekendu, bo pewnie odezwę sie w przyszłym tygodniu:laugh2:

witam się i ja:tak:
spać jakoś nie mogłam, bo caly czas myślałam o egzaminie
wiec o 11 zdaje, mam nadzieje ze zdam:sorry:
no i nie wiem kiedy będę na BB, bo jadę po egzaminie do moich rodziców na weekend, wiec jeśli będę miała jakas wolna chwile i internet to do was zagladne, a jesli nie to do poniedzialku
bede tesknic za wami:-(
milego dlugiego weekendu:-D:-D:-D
trzymajcie sie cieplutko:tak::tak::tak:
duzo zdrówka dla Juleczki, Lenki, Nikodema, Jarka
100 latek :tak::tak::tak:

Witam i ja:)))

Próbuje sie do Was dobić od 6:30 ,ale internet mi nie chodził....:-(

My dzisaj po ciężkiej samotnej nocce...."DupEK" obrazony spał w drugim pokoju.....zajeb....cie co??? Mam delikatnie mówiac wyje...ane....sorki,ale jak sobie o tym wszystkim pomyśle to az :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

No a tak pzoa tym to mam dzisiaj mega doła....malutka w nocy się czesto budziła jakby wyczuwała burzowe chmuty wiszace pod sufitem....jak nigdy o 1:20 dostała butle....:baffled: ale nie było innego sposobu no i o 6:20 wybudzona i oczy jak 5 zł....szał :rofl2:

Kochane spróbuje Was jeszcze nadrobic zanim mała zacznie dawać koncert...
a tak poza tym to :
Mamuśka trzymamy kciukasy od nóżek tez:P hahaha zdasz zdolniacho:)

No i nalepsiejsze życoznka dla solenizantów naszych najkochanszych: Juleczki, Jarusia, Lenki i Nikodemka :))) rosnijcie zdrowo łobuziaki mamusine najwspanialesze:)

Kana super że waga idzie w dół, u mnie to samo, waże już 60 przy wzroście 170cm:tak:

ja też tyle chce ważyć:-p

Ola trzymam kciuki za siostre;-)

ja mojego też muszę zacząć wykorzystywać:-D:-D

kana po nasemu "bier se som" czyli sama bierz nie czekaj:-D:-D

gdzies tu ktoś ma wielką i ciężką patelnie:angry::angry:

Pytia szybkiego powrotu do zdrowia Ci życzę;-):-)

jak wszystko nadrobiłam to bb już śpi:-D:-D
Aj Reniu ty wiesz ze ja Ciebie uwielbiam nie?????????:tak::rofl2: kochana....NO I MALUTKA GRATULACJE ZDOLNA PO MAMUSI :)

Dziewczynki dziekuje za miłe słowa i sama przepraszam za wczoraj ale zaczął sie dół i tak jakos wyszło.....jestescie kochane tyle Wam powiem....

Cyprysiowa i faktycznie ja tez niue wiem jak ty to robisz....ja przy jednym dziecku nie ogarniam a ty przy dwójce...szok....tylko pozazdroscic:tak::tak::tak:

reklama
Mamuśka trzymamy kciukasy od nóżek tez:P hahaha zdasz zdolniacho:)

No i nalepsiejsze życoznka dla solenizantów naszych najkochanszych: Juleczki, Jarusia, Lenki i Nikodemka :))) rosnijcie zdrowo łobuziaki mamusine najwspanialesze:)

Podpisuję się cąłą soba pod tymi życzeniami:tak:
Ale leniwa jestem co nie?:-D
A tak wogóle dzień dobry:-) Ale u nas wczoraj lało:szok:i to akurat jak wybraliśmy się do sklepu. Dobrze chociaż że dziewczyny zostały u babci bo normalnie się jechac nie dało:eek:
Lecę Was nadrobic:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry