reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Reniu super ze juz po szczepieniu i bez większych problemów się obyło:tak:

Tygrysku ty masochistko nasza:eek::eek::szok: ;-):-D:-D:-D

Mamusiu kciuki zaciśnięte :tak::-)

Buziaczki i Dobrejnocki wszystkim

ale zescie naprodukowaly:szok::-D
Kanka,bo ja Cie walne za ta gowniare!!
Madzienka,Mamusia,jaaak fajnie ze Wam sie randka udala:-D:-Dzazdroszcze;-)tego kfc szczegolnie:-D:-D:-D
Cyprysiowa,rzeczywiscie motorek Ci chyba wmontowal..:-DI w ogole podziwiam za ten fitness,mi sie wydaje ze mam przy jednym dziecku(!!!!!jednym,co bedzie pozniej!!!)taki hardcore ze juz na fitness to by mnie mulem nie zaciagneli:-D
Landryna,gdzie lajzo jestes:-D:-D?????

Bliźniaki nie strasz...ostatnio jak tak pisałas to pare godzin póxniej u nas lało... teraz jest ślicznie....i mam nadzieje,ze tak zsotanie....

A mogę sie Wam pochwalic..PROSZE PROSZE.....wazyłam sie u babci pierwszy raz od grudnia....i wąze równiusienkie 50kg.... myśałam,ze oszaleje ze szczęscia....kurcze nawet oponka juz mi nie straszna....hahahhah
Kana super że waga idzie w dół, u mnie to samo, waże już 60 przy wzroście 170cm:tak:

:-D:-D:-D:-D,nie radosc z wzrostu tylko z tego metra:-D:-D...
ja mam 170 i 55:sorry:
Agaciu,a Ty co sie odzywasz "grubasie":-D:-D:-D!a tam na dole dla Mateuszka,kolezaneczka z bieguna:-D
ja też tyle chce ważyć:-p

a moja 11lat strasza siotra haha właśnie pojechała rodzić :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Ola trzymam kciuki za siostre;-)

No właśnie o tym pomyślałam:-DMi jak ostatnio przez braki przyśniło się że zgwałsciłam męża to w środku nocy go obudziłam:-Dale wcale nie był niezadowolony:rofl2:
ja mojego też muszę zacząć wykorzystywać:-D:-D

no raczej :p hahahha

No wsumie to jakies tam braki mam....wczoraj poszedł spać....leze czekam...mysle zaatakuje z ukrycia czy jak...a tu lipa....zasnął.....:eek::-p
kana po nasemu "bier se som" czyli sama bierz nie czekaj:-D:-D

Kurcze mamuśki piekne foteczki slicznie wygladacie....i maleństwa oraz mężowie równeiż.....

Kurcze wiecie co jak tak na Was patrze to wy tak fajnie mamusiowo wygladacie.....ja to przy Was taka gówniara jestem.... :-(:-(:-(niefajnie:(

Dobranoc.
....ja to w ogóle mam doła tak na dowidzenia....
gdzies tu ktoś ma wielką i ciężką patelnie:angry::angry:

Trzeci raz siadam dzisiaj do kompa, żeby coś naskrobać i dopiero teraz mi się udaje. Jakiś wirus żołądkowy mnie dopadł, cała noc z głowy, a dzisiaj normalnie byłam tak słaba, że nie miałam siły dziećmi się zająć. Więc pojechałam do mamy i Hanusia spędziła 90% dnia przy cycku :-DW związku z tym była przeszczęśliwa i grzeczna jak aniołek, a ja się przynajmniej trochę odespałam.
Pytia szybkiego powrotu do zdrowia Ci życzę;-):-)

jak wszystko nadrobiłam to bb już śpi:-D:-D

Dobry wieczór w końcu :-)

Uff, nareszcie nadrobilam ponad 60 stron odkąd mnie nie było....
Wybaczcie,że będę pisać tylko o sobie, ale przy takiej ilości stron do nadrobienia już nie wiem, co chciałam napisać-pamiętam tylko, że mamusia ma jutro ważny dzień i mooooocno trzymam kciuki :-)
My w weekend byliśmy w Zamościu na komunii mojej chrześnicy. Mały był bardzo dzielny i grzeczny. Wczoraj przyjechaliśmy do Kielc i niestety Olek złapał w nocy katarek-pierwszy raz od urodzenia jest chory. Biedny ma nosek zapchany, więc co chwila się budzi. Myślę, ze czeka nas ciężka noc....

buziaczki dla wszystkich mamusiek, pewnie już śpicie-no może oprócz Renii:-)

reklama
ale zescie naprodukowaly:szok::-D
Kanka,bo ja Cie walne za ta gowniare!!
Madzienka,Mamusia,jaaak fajnie ze Wam sie randka udala:-D:-Dzazdroszcze;-)tego kfc szczegolnie:-D:-D:-D
Cyprysiowa,rzeczywiscie motorek Ci chyba wmontowal..:-DI w ogole podziwiam za ten fitness,mi sie wydaje ze mam przy jednym dziecku(!!!!!jednym,co bedzie pozniej!!!)taki hardcore ze juz na fitness to by mnie mulem nie zaciagneli:-D
Landryna,gdzie lajzo jestes:-D:-D?????
Bo Tobie fitness nie potrzebny, a mnie motywuje kazdorazowe spojrzenie w lustro:szok: chodze juz prawie 3 miesiace i mam wykupiony karnet do wrzesnia:-D

Mój żołądek już lepiej, ale mężowego zaraziłam :confused2:
Dobrej nocki mamuśki!​
Biedna :-(
renia duza masz córcie, widac lubi podjesc, za ciocia Cyprysiowa :-D A tak na marginesie to pieknosci z niej!

xpatrysiax ja jescze jestem!:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry