reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Trzeci raz siadam dzisiaj do kompa, żeby coś naskrobać i dopiero teraz mi się udaje. Jakiś wirus żołądkowy mnie dopadł, cała noc z głowy, a dzisiaj normalnie byłam tak słaba, że nie miałam siły dziećmi się zająć. Więc pojechałam do mamy i Hanusia spędziła 90% dnia przy cycku :-DW związku z tym była przeszczęśliwa i grzeczna jak aniołek, a ja się przynajmniej trochę odespałam.

Hej mamuski my już po spotkaniu z mamuska:tak:...wiecie tylko nic jej nie mówcie fajna z niej kobitka:tak::tak::tak:a Karolinka boska:-D:-D:-D

W galerii wklejam fotki:-p:-p:-p:-p

Oczywisce przy okazji kupilismy Julci sukieneczkę:-):-):-)
i sie zaczyna.....fajna kobitka, fajna kobitka:-)
a tak wogule spotkanko udane, dzidzie sa zadowolone, tatusiowi tez, bo skorzystali z KFC przy okazji, a mamusie poplotkowały
fajna babeczka jesteś Madzienko:-)

witam

my już po szczepieniu:-(, córcia troche popłakała, teraz pije mleczko a mama nie może doczekać się kiedy zaśnie;-).
Mała waży 9340 i ma 71 cm:-).

Muszę Wam się pochwalić że Victoria potrafi dać rączke na przywitanie, wczoraj się z nią bawiłam , mówiłam jej "cześć" i brałam jej rączke i dzisiaj tak samo robiłam tylko że Viki sama rączke wyciągała ( ledwo i chwiejnie, ale daje rade haha), jestem taka dumna:-D:-D

ide Was nadrobic - jeszcze tylko 20 stron:eek:

Renia, zdolniacha z tej Twojej Viki, gratuluję ładnej wagi, no i dobrze ze szczepienie macie już za sobą.

Cypryśka, Ty nasz pracowitku, poszalałaś dzisiaj z tymi zajęciami, a jutro widzę znów pracowity dzień Cię czeka.

Mamuśka, ja to od dawna wiem ze Ty fajna babka jestes i nawet Madzienka nie musiała o tym mówić, ale skoro ona potwierdza, to Ty juz sie nie upieraj przy swojej wersji, bo nie masz racji kochana Foczko;-).
Fajnie ze Wasze spotkanko się udało i wszyscy zadowoleni i mamusie i tatausie i dzidziusie:-)

Renia, zdolniacha z tej Twojej Viki, gratuluję ładnej wagi, no i dobrze ze szczepienie macie już za sobą.

Cypryśka, Ty nasz pracowitku, poszalałaś dzisiaj z tymi zajęciami, a jutro widzę znów pracowity dzień Cię czeka.

Mamuśka, ja to od dawna wiem ze Ty fajna babka jestes i nawet Madzienka nie musiała o tym mówić, ale skoro ona potwierdza, to Ty juz sie nie upieraj przy swojej wersji, bo nie masz racji kochana Foczko;-).
Fajnie ze Wasze spotkanko się udało i wszyscy zadowoleni i mamusie i tatausie i dzidziusie:-)
no jak powiedziałam mężowi ze jestem foczka, to się teraz ze mnie nabija i jak coś go proszę, to on mowie poproś tak ładnie jak to robi foczka:-):zawstydzona/y:

reklama
Pytia, mam nadzieje ze żołądeczek szybko wróci do formy, walnij sobie kileicha z pieprzem i będzie ok;-).

Kana, jaka gówniara, jaka gówniara???
Ja tam widzę śliczną młodą, zgrabną mamusię i też chciałabym tak wygladać.

Olcia, widzisz jak super Bartuś posmakuje nowych smaków, ale wszystko pomalutku.

Foczko nasz kochana, trzymam jutro za Ciebie kciukasy, pa

Spadam już do wanienki i spać
Spokojnych snów mamcie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry