czemu?
A ja sie pochwale ze w piatek mam gosci w postaci Dagulli i Kacperka![]()

a my jutro na szczepienie i tesciowa mnie nawiedzi chociaz niewiem po co bo juz wiem co chce ode mnie

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
czemu?
A ja sie pochwale ze w piatek mam gosci w postaci Dagulli i Kacperka![]()

Malo tego jeszcze zdazylam porobic z Cyprianem zadania z teczki 3 latka i isc na fitnessbaaa jeszcze sie wykapalam
i zjadlam kawal tortu czekoladowego
![]()

W związku z tym była przeszczęśliwa i grzeczna jak aniołek, a ja się przynajmniej trochę odespałam.i sie zaczyna.....fajna kobitka, fajna kobitka:-)Hej mamuski my już po spotkaniu z mamuska...wiecie tylko nic jej nie mówcie fajna z niej kobitka
a Karolinka boska
W galerii wklejam fotki
Oczywisce przy okazji kupilismy Julci sukieneczkę:-):-):-)

ollcia82 i jak kaszka Bartkowi smakowała?
ja dziś pierwszy raz dałam Banowi kaszkę bananowa i bardzo mu smakowała albo był taki głodny hehe

no jak powiedziałam mężowi ze jestem foczka, to się teraz ze mnie nabija i jak coś go proszę, to on mowie poproś tak ładnie jak to robi foczka:-)Renia, zdolniacha z tej Twojej Viki, gratuluję ładnej wagi, no i dobrze ze szczepienie macie już za sobą.
Cypryśka, Ty nasz pracowitku, poszalałaś dzisiaj z tymi zajęciami, a jutro widzę znów pracowity dzień Cię czeka.
Mamuśka, ja to od dawna wiem ze Ty fajna babka jestes i nawet Madzienka nie musiała o tym mówić, ale skoro ona potwierdza, to Ty juz sie nie upieraj przy swojej wersji, bo nie masz racji kochana Foczko;-).
Fajnie ze Wasze spotkanko się udało i wszyscy zadowoleni i mamusie i tatausie i dzidziusie:-)