reklama

Grudniowe mamusie 2008

Mamusia trzyamam kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak::tak::tak:

sadomasochistka:eek:

ale ja naprawde milo wspominam porod i ten moment na porodowce:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry::sorry::sorry::sorry:

Malo tego jeszcze zdazylam porobic z Cyprianem zadania z teczki 3 latka i isc na fitness :-D baaa jeszcze sie wykapalam:-D i zjadlam kawal tortu czekoladowego :zawstydzona/y:
oj kochana to zaszalalas:szok::szok::szok::szok::szok: Cyprysiowa teraz nie masz wyjscia i masz codziennie miec takiego powera gdyz milo nam jest gdyy nasz szeryf z nami jest!!!!!!:-D:-D:-D:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

co tam mialam jeszcze napisac aaaaa

Xpatrysiu buziaczki dla Aleksa i niech zdrowieje :tak::tak:
Dunia gardziolko pobolewa najgorzej rano i w nocy:-(:-( staram sie nie buziakowac Filipka ale zapominam zawsze :-(:-(

reklama
witam

my już po szczepieniu:-(, córcia troche popłakała, teraz pije mleczko a mama nie może doczekać się kiedy zaśnie;-).
Mała waży 9340 i ma 71 cm:-).

Muszę Wam się pochwalić że Victoria potrafi dać rączke na przywitanie, wczoraj się z nią bawiłam , mówiłam jej "cześć" i brałam jej rączke i dzisiaj tak samo robiłam tylko że Viki sama rączke wyciągała ( ledwo i chwiejnie, ale daje rade haha), jestem taka dumna:-D:-D

To pogratulować tak mądrej i dzielnej córci:-).

Ja wczoraj zasiedziałam się na nk, bo chciałam w końcu te wasze śliczności pooglądać spokojnie. Wszystkie cuda! I mamuśki niczego sobie!
A dziś myślałam, że ciut dłużej pośpię, ale to moje szczęście już od 6 tylko yyyyy i yyyyyyy. Nie płacze, tylko tak śmiesznie jęczy. A teraz liże mi rękę i się cieszy.

Ola2in1 jak tam siostra???????????

Mamusia - trzymam kciuki za egzamin.

Ostatnia edycja:
Hej mamuśki...u nas nocka super Jula po wczorajszym spotkaniu z Karolinką padła jak zabita i spała do 7.15(mimo że w ogóle na Karolinke nie reagowała:-D:-D:-D:-D)ale jakos sobie wewnętrznie dzieciaczek to przezył:laugh2::laugh2::laugh2:

U nas dzisiaj znowu upał...zapowiadali burze na noc ale chyba poszła sobie gdzies indziej....
Jula na razie spi wiec ja nadrabiam zaleglosci, jak wstanie księżniczka to idziemy na ostatnie zakupy przed wyjazdem i powoli zaczynamy pakowanie:eek::eek::eek:
Dzisiaj jeszcze basenik przed nami...to tyle o nas:tak:

Mamuśka trzymamy mocno zaciśniete kciukasy!!!!Bedzie wszystko dobrze, zdasz celujaco!!!!!Koniecznie napisz.....bo do poniedzialku nie wytrzymamy:no::no::no:

Tygrysku na gardełko mi super pomaga mucoangin(chyba tak to się pisze...polecam:tak::tak::tak:)

Cyprysiowa chylę czoła!!!!:laugh2::laugh2::laugh2:

Kana pakuj mała i przyjeżdzaj do nas, szykuje sie fajny weekend, tylko podobno pogoda niebardzo:baffled::baffled::baffled::baffled:

Pytia a my mamy sedana wiec widze kłopoty ze zmieszczeniem sie do auta:szok::szok::szok:

Renia dzielna i....duza już Wasza Viki:tak::tak::tak:

Nie wiem co jeszcze miałam napisać

Aaaaaa dziekujemy wszystkim cioteczkom za życzonka
zabawa.gif

i oczywiście z tej okazji zapraszamy na małe co nieco
babelki.gif
babelki.gif
babelki.gif
babelki.gif
babelki.gif

no i wlasnie odrazu jak zjedziemy biore sie za to wsyztko jak najbardziej
i mam nadzieje ze to nie jest "slomiany zapal"
pozatym przykro mi sie robo jak mojego tata nie wierzy sam w to co mowie o tym klubiku....poprostu nie wszytscy we mnie wierza:eek::eek::no::no:a to przykre:-(
Pyciolku ale za to My w Ciebie wierzymy:tak::-)

Hej mamuski my już po spotkaniu z mamuska:tak:...wiecie tylko nic jej nie mówcie fajna z niej kobitka:tak::tak::tak:a Karolinka boska:-D:-D:-D

W galerii wklejam fotki:-p:-p:-p:-p

Oczywisce przy okazji kupilismy Julci sukieneczkę:-):-):-)

Mamuśka, ja to od dawna wiem ze Ty fajna babka jestes i nawet Madzienka nie musiała o tym mówić, ale skoro ona potwierdza, to Ty juz sie nie upieraj przy swojej wersji, bo nie masz racji kochana Foczko;-).
Fajnie ze Wasze spotkanko się udało i wszyscy zadowoleni i mamusie i tatausie i dzidziusie:-)

Ja też od dawna wiedziałam że Mamuśka jest super babką:-) I Natalia nie zaprzeczaj bo jak nas kilka tak mówi to znaczy że jest to prawda:tak:

a co ja tu za narzekania słysze:wściekła/y: wszystke jestesmy super mamuski koniec kropka. :-D
O to to święte słowa:-)

Malo tego jeszcze zdazylam porobic z Cyprianem zadania z teczki 3 latka i isc na fitness :-D baaa jeszcze sie wykapalam:-D i zjadlam kawal tortu czekoladowego :zawstydzona/y:

Dzis wyjatek, maz mi chyba w nocy wmontowal motorek w tylek :-D
Jutro planuje wstac o 8, na 9.30 na fitness poleciec, przyjsc i przemeblowac pokoj Cypriana. Pozniej bede sie nudzic bo malzonek caly dzien w pracy :zawstydzona/y:
Cyprysiowa chylę czoła. No i super ten motorek. Muszę powiedziec mojemu żeby mi coś takiego zamontował a elektryk to się chyba powinien znac:-D:-D:rofl2::-D

A ja sie pochwale ze w piatek mam gosci w postaci Dagulli i Kacperka :tak:
Życzymy udanego spotkanka:tak:

Trzeci raz siadam dzisiaj do kompa, żeby coś naskrobać i dopiero teraz mi się udaje. Jakiś wirus żołądkowy mnie dopadł, cała noc z głowy, a dzisiaj normalnie byłam tak słaba, że nie miałam siły dziećmi się zająć. Więc pojechałam do mamy i Hanusia spędziła 90% dnia przy cycku :-DW związku z tym była przeszczęśliwa i grzeczna jak aniołek, a ja się przynajmniej trochę odespałam.
Oj biedactwo. No ale chociaż Hanusia przeszczęśliwa. Kuruj się no i trzymam kciuki żeby dzieciaczki się od Was nie zaraziły.

Mała waży 9340 i ma 71 cm:-).
Muszę Wam się pochwalić że Victoria potrafi dać rączke na przywitanie, wczoraj się z nią bawiłam , mówiłam jej "cześć" i brałam jej rączke i dzisiaj tak samo robiłam tylko że Viki sama rączke wyciągała ( ledwo i chwiejnie, ale daje rade haha), jestem taka dumna:-D:-D
Renia zdolna i jaka duża Vikusia:-) Moją babcia wczoraj uczyła robic papa i z różnym skutkiem im to wychodziło ale na odjezdne pomachała:-D

no jak powiedziałam mężowi ze jestem foczka, to się teraz ze mnie nabija i jak coś go proszę, to on mowie poproś tak ładnie jak to robi foczka:-):zawstydzona/y:
:-D:-D:-D:-D:-D

:-DI w ogole podziwiam za ten fitness,mi sie wydaje ze mam przy jednym dziecku(!!!!!jednym,co bedzie pozniej!!!)taki hardcore ze juz na fitness to by mnie mulem nie zaciagneli:-D
Kaja powiem Ci z doświadczenia że im więcej dzieciaczków tym człowiek bardziej zorganizowany:-)

Olek złapał w nocy katarek-pierwszy raz od urodzenia jest chory. Biedny ma nosek zapchany, więc co chwila się budzi. Myślę, ze czeka nas ciężka noc...
Zdróweczka dla Olusia

Ide zaraz spac, wtulic sie w mojego malego spioszka, kopnac chrapiacego Adriana ...:angry: do szalu mnie doprowadza to jego chrapanie:angry::angry::angry:
:-D:-D:-D:-DCyprysiowa tym kopnięciem mnie rozwaliłaś:-D:-D:-D

witam z rana:-)

wpadłam sie tylko przywitać życzyć zdrówka dla Olusi no i trzymam kciuki mamusiu za egzamin;-)

i spadam sie szykowac na szczepienie papapa

Powodzonka na szczepieniu:tak:My się chyba w przyszłym tygodniu zmobilizujemy

Dzieńdoberek:-)
pogoda piekna gdybym miała jakas wode niedaleko to na pewno bym sie tam wybrała ale nie mam niestety:confused2: za to czeka mnie podroz autobusikiem zatłoczonym brrrrrr :baffled:coz jutro bedzie lepiej bo "kierowca" w domku

Kanusia nie martw sie burze zwykle szybko mijaja a potem piekne słonko wychodzi:tak::tak: no i to godzenie mmmmm:rofl2:

100 latek dla Solenizantów

Dzwoneczko zajzyj czasem do nas ;-)

Patrysiu zdróweczka dla Olka, a moze ten katarek jest alergiczny bo teraz najwiecej pylą trawy :nerd:

Witam
Ola2in1 jak tam siostra mam nadzieje ze juz trzyma w objęciach swój skarb!!!
Mamusia trzymam za Ciebie kciuki!!! powodzenia

zmykam bo mały chyba chce jeść a zaraz na miasto muszę lecieć bo zapomniałam pinu do karty tak często jej używałam ze muszą teraz przysłać mi nowy

Hej

My tez po kiepskiej nocce. Mały budził się co godzinę, nie wiem juz sama co jest, czy zęby czy tak sobie robi pobudkę. W dzien nie ma zadnych objawów zębowania :zawstydzona/y:.

Mamusiu tzrymamy kciuki i daj znac jak poszło.

Cyprysiowa :szok: ty jeszcze siedziałas na bb :szok:, nie no jestes wielka. Czekamy na powtórkę z rozrywki :-D.

Kana nie przejmuj się facetem oni tak mają.

Renia, Duniu zdolniachy te wasze dzieciaczki. Mój mały jeszcze nie potrafi zrobic papa ani podac rączki :-(.

Co ja miałam napisać, co ja miałam napisac .... aaaaa

Zdrówka dla dzisiejszych solenizantów :tak:
Julka, Jaruś, Lenka i Nikodem sto latek !!

Kurde tak sobie mysle, że w piatek miałyśmy się spotkac :-( i nici.

reklama
Kana super że waga idzie w dół, u mnie to samo, waże już 60 przy wzroście 170cm:tak:
Renia super, zgrabna lasencja jesteś, zazdroszczę

My w weekend byliśmy w Zamościu na komunii mojej chrześnicy. Mały był bardzo dzielny i grzeczny. Wczoraj przyjechaliśmy do Kielc i niestety Olek złapał w nocy katarek-pierwszy raz od urodzenia jest chory. Biedny ma nosek zapchany, więc co chwila się budzi. Myślę, ze czeka nas ciężka noc....
Fajnie ze komunia udana. Życze zdrówka dla Olcia

Bliźniaczku jakbyś mogła polecić coś spokojniejszego, wiesz np. Łeba, Mielno :no: Z maluszkiem to już nie ma co patrzeć na rozrywkę;-)
No akurat Mielno to nie barzdo, bo tłoczno i głośno.
Może Dźwirzyno, Niechorze, Mrzeżyno, Trzęsacz

i spadam sie szykowac na szczepienie papapa
Powodzenia na szczepieniu, kciuki za Kacperka

U nas ząbkowanie pełną gębą. Od kilku dni spię po 2-4h na dobę, bo młody co chwile mi sie wybudza. A w dzień ma jakieś wahania nastrojów. Czasem się cieszy i jest w świetnym humorku, a czasem nie daję z nim rady, bo samym spojrzeniem by zabił:eek:
i Miłego weekendu, bo pewnie odezwę sie w przyszłym tygodniu:laugh2:
Oby szybko te zząbki wyszły i dały Ci odsapnąc, milego weekendu

witam się i ja:tak:
spać jakoś nie mogłam, bo caly czas myślałam o egzaminie
wiec o 11 zdaje, mam nadzieje ze zdam:sorry:
no i nie wiem kiedy będę na BB, bo jadę po egzaminie do moich rodziców na weekend, wiec jeśli będę miała jakas wolna chwile i internet to do was zagladne, a jesli nie to do poniedzialku
bede tesknic za wami:-(
milego dlugiego weekendu:-D:-D:-D
trzymajcie sie cieplutko:tak::tak::tak:
duzo zdrówka dla Juleczki, Lenki, Nikodema, Jarka
100 latek :tak::tak::tak:
Dołączam się do życzeń.
Trzymam kciukasy za egzamin i też będe tesknic za Foczką;-)

My dzisaj po ciężkiej samotnej nocce...."DupEK" obrazony spał w drugim pokoju.....zajeb....cie co??? Mam delikatnie mówiac wyje...ane....sorki,ale jak sobie o tym wszystkim pomyśle to az :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

No a tak pzoa tym to mam dzisiaj mega doła....malutka w nocy się czesto budziła jakby wyczuwała burzowe chmuty wiszace pod sufitem....jak nigdy o 1:20 dostała butle....:baffled: ale nie było innego sposobu no i o 6:20 wybudzona i oczy jak 5 zł....szał :rofl2:
kochana współczję nocki i afery, ale znając charakterek naszej dobrej duszyczki, szybko się pogodzicie i będzie ok, a godzenie będzie napewno bardzo miłe;-)

Hej
My tez po kiepskiej nocce. Mały budził się co godzinę, nie wiem juz sama co jest, czy zęby czy tak sobie robi pobudkę. W dzien nie ma zadnych objawów zębowania :zawstydzona/y:.
Kurde tak sobie mysle, że w piatek miałyśmy się spotkac :-( i nici.
Biedulko Ty nasza, to już kolejna Twoja nocka taka, mam nadzieje,, ze zięciuniu wreszcie się opamięta i da Ci odsapnąc
A o spotkaniu myslałm nawet wczoraj ze szkoda ze taka kicha wyszła:wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry