reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Od poniedziałku będę już u siebie w domku, więc wracam:tak: Idę dalej nadrabiać- jestem na 2801 stronie....:zawstydzona/y:
Powodzenia w nadrabianiu, nie zazdroszczę:-D

Uwaga, uwaga!!!!
Chciałam wszystkim zakomunikować, ze nasza kochana Madzia dostała wyróżnienie w konkursie Pampersa!!!! Gratulacje wielkie :-):-):-)

rosniemyrazem.pl

A Ty blizniaki, czemu się nie chwalisz????
Dziękuję bardzo i za glosy i za gratulację. Dlugo ogłaszali te wyniki, ale w końcu ogłosili

MAMAUŚKA JUŻ PRAWIE JEDENEASTA:tak::tak::tak::tak:...KCIUKASY ZACISKAMY!!!!!!I TRZYMAMY MOCNO DO CZASU AŻ NAPISZESZ ŻE ZDAŁAŚ!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D

k005.gif
k005.gif
k005.gif
k005.gif
k005.gif
k005.gif

Trzymamy kciukasy :tak:
Uwaga, uwaga!!!!
Chciałam wszystkim zakomunikować, ze nasza kochana Madzia dostała wyróżnienie w konkursie Pampersa!!!! Gratulacje wielkie :-):-):-)

rosniemyrazem.pl

brawo, brawo !! :laugh2:

Cyprysiowa chylę czoła. No i super ten motorek. Muszę powiedziec mojemu żeby mi coś takiego zamontował a elektryk to się chyba powinien znac:-D:-D:rofl2::-D
Życzymy udanego spotkanka:tak:
Najlepiej jakby byl krzyzówka elektryka z proktologiem:-D

Hej

Cyprysiowa :szok: ty jeszcze siedziałas na bb :szok:, nie no jestes wielka. Czekamy na powtórkę z rozrywki :-D.
.
tadam :-p

juz jestem :-) a wiec tak moj maly klopsik 8400 i 70 cm nawet nie zaplakal noo dopiero jak sie ubieralismy ale byl spiacy to sie nie liczy hahaha

i lece dalej bo musze ogarnac troche ni wizytacje tesciowej zalicze:rofl2: i objadzik zrobic :-)

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA SOLENIZANTÓW
No nie a ja juz Ksawerkowi powiedzialam ze Kacperek mniejszej wagi;-)

MAMAUŚKA JUŻ PRAWIE JEDENEASTA:tak::tak::tak::tak:...KCIUKASY ZACISKAMY!!!!!!I TRZYMAMY MOCNO DO CZASU AŻ NAPISZESZ ŻE ZDAŁAŚ!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D

k005.gif
k005.gif
k005.gif
k005.gif
k005.gif
k005.gif

I my i my :tak:
Uwaga, uwaga!!!!

rosniemyrazem.pl

Bravo bravo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A ja juz po fitnesie, przemeblowanie u Cyprianka zrobione, aktualnie czekam az Lutuś zasnie i popijam herbatke na laktacje:tak:

reklama
Ja czekam z zakupami do wieczora bo potrzebny moj " kierowca" i az sie boje jaki tłum bedzie na wszelki wypadek chlebus i wedlinke mam, wiec jakby co przetrwamy :szok:;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry