reklama

Grudniowe mamusie 2008

Dziewczyny mam do was pytanko, bo ja niezdecydowana istota jestem.
Mam możliwość zapisania się za darmochę na kurs językowy. Ale nie wiem jaki wybrać: hiszpański, chiński, japoński, szwedzki czy włoski. Muszę wybrać jeden i totalnie nie wiem który, bo chciałabym wszystkie:-D. Macie jakieś sugestie?

i ja bym poszla na francuski....zawsze mi sie marzyl....ale nic straconego...jeszcze kiedys sie naucze:-D:-D:tak::tak:

reklama
Hej

Kaja spiesze zaraz Cie obejrzec bo tak wychwalaja...:tak:

Dziewczyny otrzymuje oficjalnie tytuł szeryfa :-D wiec wszystkie czynnosci poza nadawaniem dostepu (to robi admin a nie moderator) pojdzie duzo sprawnie bo bede mogla robic to juz sama a nie przez admina.
Widzialam ostatnio ze liste nam popsul pewien post wiec skasuje go zaraz jak bede miala mozliwosci;-)
Super Cyprysiowa ;-)
ale on jak znam zycie mi powie ze moge sobie zrobic......................:-D:-Dloda:shocked2:
Kaja ...... co tu się dzieje ? :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Maksiu wszystkiego najjjjleeeeepszego od cioci Renaty i Victorki:-)

My jutro idziemy na szczepienie:-(, mój pisklaczek nie wie co go jutro czeka:no:, jak będziemy spowrotem to zdamy relacje jak było:tak:

Dzień dobry:-) Oczy na zapałkach ale już się melduję. Czytałam że tu wczoraj dziewczynki lody kręciły;-):-)ach szkoda że ja poszłam spac juz o wpółdo ósmej:-(

Normalnie ja już zgłupiałam z tą moją córką:baffled: Od niedzieli normalnie wszystkie objawy ząbkowania a dzisiaj wstała z bananem na ustach, rozanielona i od samego rana gadka. I już sama nie wiem czy to zęby czy nie bo ja tam nic nie widzę no ale mała od wczoraj tak dziwnie językiem mlaska po dziąsłach. Pewnie ona wie lepiej:-D

A Mamuśka jeszcze raz usłyszę od Ciebie że jesteś wieloryb to przy następnym spotkaniu dostaniesz pasem na gołą dupę:angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Dzień dobry:-) Oczy na zapałkach ale już się melduję. Czytałam że tu wczoraj dziewczynki lody kręciły;-):-)ach szkoda że ja poszłam spac juz o wpółdo ósmej:-(

Normalnie ja już zgłupiałam z tą moją córką:baffled: Od niedzieli normalnie wszystkie objawy ząbkowania a dzisiaj wstała z bananem na ustach, rozanielona i od samego rana gadka. I już sama nie wiem czy to zęby czy nie bo ja tam nic nie widzę no ale mała od wczoraj tak dziwnie językiem mlaska po dziąsłach. Pewnie ona wie lepiej:-D

A Mamuśka jeszcze raz usłyszę od Ciebie że jesteś wieloryb to przy następnym spotkaniu dostaniesz pasem na gołą dupę:angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

chyba nie jestem pierwsza:baffled::-Djol,jol,czesc Koks:-D:-D!!!a ja myslalam ze troche sie tu popanosze..:-D:-D

Witaj Kajka.
Nie ma tak dobrze. Ja po to chodzę spac z kurami żeby rano tu buszowac:-D:-D
No ale jak zobaczyłam że już jesteś to normalnie oczy przetarłam z wrażenia:laugh2:

i ja bym poszla na francuski....zawsze mi sie marzyl....ale nic straconego...jeszcze kiedys sie naucze:-D:-D:tak::tak:
no pewnie,na to zawsze jest czas!!!
Witaj Kajka.
Nie ma tak dobrze. Ja po to chodzę spac z kurami żeby rano tu buszowac:-D:-D
No ale jak zobaczyłam że już jesteś to normalnie oczy przetarłam z wrażenia:laugh2:
co nie??normalnie juz tu siedze z 10 minut:-D:-Dale myslalam ze mam juz duzo do nadrobienia...a tu nic,tylko nasza Renia zza wielkiej wody,ale tu inne powody,te czasowe:-)

No i ja już jestem :zawstydzona/y:
Witam się z rana. My juz na nogach o 6:00 :zawstydzona/y:. Ja juz nie wyrabiam. Moje dziecko chyba snu nie potrzebuje. Pobudka o 1:00 marudzenie , butla o 2:00, pobudka o 4:00, potem 5:00, butla i ostatecznie o 6:00 juz oczy jak 5 zł. A ja po prostu nie tomna.

Ej co wy wczoraj o tych lodach :-D?
Świntuszki jedne. :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry