reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
i gwizdze na mnie,mysle sobie>kajka,zwieraj zwieracze i ruszaj do lazni;-);-)a on gwizdze zeby mu mydlo w plynie wyciagnac z torby treningowej bo w lazni mu sie skonczylo:baffled::-D

O rany...znowuu odblokowałyscie się z produkcją postów:tak::-D:-D:-D:-D

My dzisiaj zrobiliśmy zakupy na ten długi weekendbo w srode mamy basen a czwartek zamknięte sklepy a my na dzialeczke nad jeziorko jedziemy;-);-);-)jesli oczywiscie bedzie pogoda:-p:-p:-p

jutro madzienka będzie miała możliwość zobaczyć tego wieloryba z obrazka i dopiero wtedy pogadamy:biggrin2:

Oj Ty nasz wielorybku:-p:-p....już doczekać się nie mogę:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Nasza Jula miała dzisiaj dziwny dzień...zasnęła ok.12.40 i spała do 17:szok::szok::szok:doadam tylko ze jadła o 10 i dopiero o 17.....:baffled::baffled::baffled::baffled:

Nie wiem co jeszcze mialam Wam napisac, wiec ide spac....buziaki i dobranoc

Mamusia jesteśmy w kontakcie...ok. ktorej bedziecie w Lublinie???

O rany...znowuu odblokowałyscie się z produkcją postów:tak::-D:-D:-D:-D

My dzisiaj zrobiliśmy zakupy na ten długi weekendbo w srode mamy basen a czwartek zamknięte sklepy a my na dzialeczke nad jeziorko jedziemy;-);-);-)jesli oczywiscie bedzie pogoda:-p:-p:-p

Oj Ty nasz wielorybku:-p:-p....już doczekać się nie mogę:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Nasza Jula miała dzisiaj dziwny dzień...zasnęła ok.12.40 i spała do 17:szok::szok::szok:doadam tylko ze jadła o 10 i dopiero o 17.....:baffled::baffled::baffled::baffled:

Nie wiem co jeszcze mialam Wam napisac, wiec ide spac....buziaki i dobranoc

Mamusia jesteśmy w kontakcie...ok. ktorej bedziecie w Lublinie???
jestesmy w kontakcie
ja w lublinie bede juz o 10 rano, bo musze byc na uczelni, potem obrona mojej kolezanki, potem, idziemy do hoteliku zostawic nasze bagaze, a pote, idziemy na spotkani z wami

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry