mamusia2008
mamusia Karolinki
pewnie ze będzie, a po co myślisz nowa fryzurkę dzis sobie odwaliła zeby byc jeszcze bardziej..............wiesz o co mi chodzi:-)poszedl i on myc zebychyba cos bedzie
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
pewnie ze będzie, a po co myślisz nowa fryzurkę dzis sobie odwaliła zeby byc jeszcze bardziej..............wiesz o co mi chodzi:-)poszedl i on myc zebychyba cos bedzie
![]()
i gwizdze na mnie,mysle sobie>kajka,zwieraj zwieracze i ruszaj do lazni;-);-)a on gwizdze zeby mu mydlo w plynie wyciagnac z torby treningowej bo w lazni mu sie skonczylo![]()

hahahahaha kajkaaaaaaaaaaaaaa![]()

jutro madzienka będzie miała możliwość zobaczyć tego wieloryba z obrazka i dopiero wtedy pogadamy![]()

....już doczekać się nie mogę

doadam tylko ze jadła o 10 i dopiero o 17.....

jestesmy w kontakcieO rany...znowuu odblokowałyscie się z produkcją postów
My dzisiaj zrobiliśmy zakupy na ten długi weekendbo w srode mamy basen a czwartek zamknięte sklepy a my na dzialeczke nad jeziorko jedziemy;-);-);-)jesli oczywiscie bedzie pogoda
Oj Ty nasz wielorybku....już doczekać się nie mogę
Nasza Jula miała dzisiaj dziwny dzień...zasnęła ok.12.40 i spała do 17doadam tylko ze jadła o 10 i dopiero o 17.....
Nie wiem co jeszcze mialam Wam napisac, wiec ide spac....buziaki i dobranoc
Mamusia jesteśmy w kontakcie...ok. ktorej bedziecie w Lublinie???