blizniaki2000
Fanka BB :)
Mi sie udalo zpisać kilka ramek na kompie,a le co z tego jak nie umiem tam wstawic zdjecia

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mi sie udalo zpisać kilka ramek na kompie,a le co z tego jak nie umiem tam wstawic zdjecia

Mi sie udalo zpisać kilka ramek na kompie,a le co z tego jak nie umiem tam wstawic zdjecia![]()
cze dziewczyny ale jestem zła dzis w nocy ktos ukradł malutkiej wozek i została bez wozeczka:--
-(a na dodatek mala ma biegunke od wtorku w czoraj dostałysmy skierowanie do szpitala jak jej dzis nie przejdzie to najblizszy tydzien spedzimy go w szpitalu :-
-
-(buziaczki dla was
Współczuje Monia! Kurcze, życie Cię nie pieści, naprawdę! Jakbyś mało miała problemów. Niektórzy ludzie to świnie normalne 
) i byly praktycznie do wyrzucenia. Zwlaszcza ze nasze dzieci biora wszytsko do buzi i nie byloby problemu z polknieciem takiego oka

Połowa się dawno pogubiła, chociaż na początku próbowałam z dołu podklejać te elementy taśmą, ale nie bardzo na piance chciało trzymać. Teraz mamy pod matą kocyk i tyle.
i ploteczki przy okazji, bomba, ja ostatni raz to takie przyjemnosci miałam w liceum z przyjaciólka, jak sobie robiłysmy na zmiane a smiechu było przy tym do łez i bolu brzucha, jak takie uziemione, z łapami w gorze schnacymi siedziałysmy 

ja cos nie mam ostatnio weny, właczam Photoshopa jak musze 
to literki i cyfry chyba najlepsze są