reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Mi sie udalo zpisać kilka ramek na kompie,a le co z tego jak nie umiem tam wstawic zdjecia:wściekła/y:

Blizniaki mała instrukcja

Wstawianie zdjęć do ramek:
1. Otworzyć ramkę i zdjęcie.
2. Przeciągnąć zjęcie do ramki. W tym celu punkt 3.
3. Najprawdopodobniej trzeba zdjęcie zmniejszyć. W tym celu nacisnąć CTRL+T. Najlepiej trzymać Shift, żeby utrzymać proporcje zdjęcia.
a) Teraz trzeba użyć narzęcia przesunięcie (lewa strona z paskiem narzędzi, sama góra ).
b) Wyskoczy okienko z pytaniem, czy chcemy zaakceptować zmiany, można nacisnąć tak i przeciągnąć ramkę.
4. Najszybszy sposób na przesunięcie zdjęcie do tyłu, to przeciągnąć zjęcie pod ramkę albo wejść w Warstwy- Zaaranżuj- Wyślij do tyłu.
a) Czasami niestety trzeba popracować nad dopasowaniem zdjęcia, jego kąta itp.
Zdjęcie powinno teraz siedzieć fajnie w ramce. Powinno te działać w większości programów Photoshopa i chyba Corela.

Witam dziewczyny. Ja dziś w świetnym humorku, bo spędziliśmy naprawdę fajny dzień. Pogoda dopisała, więc wybraliśmy się na piknik nad rzeczkę, potem jeszcze spacerek i posiedzieliśmy w ogródku. Mężulo parę ładnych fotek Hanii cyknął, jak mi zgra, to wkleję :)

cze dziewczyny ale jestem zła dzis w nocy ktos ukradł malutkiej wozek i została bez wozeczka:-(:-(:-(a na dodatek mala ma biegunke od wtorku w czoraj dostałysmy skierowanie do szpitala jak jej dzis nie przejdzie to najblizszy tydzien spedzimy go w szpitalu :-(:-(:-(buziaczki dla was

:crazy: Współczuje Monia! Kurcze, życie Cię nie pieści, naprawdę! Jakbyś mało miała problemów. Niektórzy ludzie to świnie normalne :wściekła/y:

renia - jak mała, lepiej??

Co do puzzli to powiem tyle ze wedlug mnie lepsze duze i koniecznie z duzymi elementami. Poluje gdzies na cyfry bo jak sie wyciaga to cale cyfry. Najlepsze bylyby bez wyciaganych elementow tylko z rysunkiem. Mialam przy Cyprianie z morskimi zwierzakami i duzo czesci sie pogubilo i potem mielismy takie dziurawe (bo zgubilo sie oko, kawalek ogona, maska :-D) i byly praktycznie do wyrzucenia. Zwlaszcza ze nasze dzieci biora wszytsko do buzi i nie byloby problemu z polknieciem takiego oka

Witam
Victorka dziękuje cioteczkom za życzenia, niestety dalej mamy gorączke, tylko że teraz czasami spada do 36,8 - 37, ale w nocy bylo 39,1, jak bedzie tak jutro ide do lekarza

Reniu tak mi szkoda malutkiej....no pewnie jak nie przejdzie to idzkaj jutro faktycznie niech sie niunia nie męczy :zawstydzona/y:

A musze sie Wam pochwalić,bo moja niunka zaczyna tak ładnie sama sieziec,jak sie ja posadzi...ja dizisja oparłam ją na chwilkę na fotelu a ona myk i siedzi sama...bez oparcia....i twardo nie da się oprzec...upraciuszek:p hahha
No i jeszcze jak lezy na brzuszku to juz trzyma sie chwile na czworakach i tak śmiesznie buja przód tył z dupką u góry :) tak pociesznie to wyglada....
Ale jestem z niej dumna :-):tak:

Madziu ciemna jestem jednak njak nic...nie umiem tego zrobic,a mam Corel Point...

Pytia czekamy na zdjateczka....pozazdrosic pikniku :) wspaniała sprawa...

Cyprysiowa ja własnie tezchciałam z cyferkami,albo literkami,ale nie było :-( no przy tych dinozaurach faktyczni tez jest troszke małych częsci tez juz o tym myśłam....ale jak już kupiłam to jest...

No właśnie z tymi puzzlami to się zgadzam. Przy Jasiu mieliśmy duże, ale z ptakami (a tam w cholerę malutkich elementów), jak się chciało taką matę przesunąć, to wszystko wypadało :no:Połowa się dawno pogubiła, chociaż na początku próbowałam z dołu podklejać te elementy taśmą, ale nie bardzo na piance chciało trzymać. Teraz mamy pod matą kocyk i tyle.​

reklama
Babeczki a ja dopiero teraz dopadłam bb i pilnie nadrabiam na szczescie ni9e ma duzo :-)
DLA SOLENIZANTÓW OGROMNE BUZIOLKI ;-*
Reniu zdrowka dla Vikusi

Blizniaczku ale masz fajnie z tymi pazurkami, ze sie same w domku robią i łazic nie musisz :tak:i ploteczki przy okazji, bomba, ja ostatni raz to takie przyjemnosci miałam w liceum z przyjaciólka, jak sobie robiłysmy na zmiane a smiechu było przy tym do łez i bolu brzucha, jak takie uziemione, z łapami w gorze schnacymi siedziałysmy :rofl2::laugh2:

Madzieńko widze ze działalnośc rameczkowa pełną parą ruszyła :-) juz Ci miałam pisac, ze jakby co moge Ci pomoc, ale widze ze masz nauczyciela dobrego w domu:tak::tak:ja cos nie mam ostatnio weny, właczam Photoshopa jak musze :zawstydzona/y:

Co do puzzelków to ja jeszcze nie kupiłam, przy Tomku nie miałam a teraz myslałam nad tym, ale widziałam takie, w Lidlu bodajze, z małymi elementami w srodku i nie kupiłam, bo sie włąsnie bałam ze to Pati zje jak sie wyciągac nauczy:eek:to literki i cyfry chyba najlepsze są:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry