reklama

Grudniowe mamusie 2008

Mopku, fajnie z tymi paznokciami mam, ale i tak chyba muszę kogoś ściągać na ten czas do domku, bo dziisaj bylam sama z Malą i obudziła sie w połowie roboty, trochę sie sobą zajęła, a potem nudziło jej sie i się wkurzała.

Dzięki Madzienko za instrukcję, ale póki co i tak sie nie przyda, bo nie mam photoshopa, a myslałam ze tak po prostu kozna skopiować i wkleić w ramkę:zawstydzona/y:, taki już ciemniak ze mnie:zawstydzona/y:.

reklama
Witam:tak::tak::tak:
My dopiero wrocilismy, jestem padnięta, ale na BB musiałam wejść, bo stęskniłam sie za wami babeczki:zawstydzona/y:
Sto latek dla Filipka i Lilianki
Cyprysiowa-zdrówka :tak:
Reniu zdróweczka dla Victorii:tak:
Ola2w1 gratulacje dla siostry:tak:
Monia przykro mi z powodu wózka.
Agaciu awatar świetny:tak:

Witam:tak::tak::tak:
My dopiero wrocilismy, jestem padnięta, ale na BB musiałam wejść, bo stęskniłam sie za wami babeczki:zawstydzona/y:
Sto latek dla Filipka i Lilianki
Cyprysiowa-zdrówka :tak:
Reniu zdróweczka dla Victorii:tak:
Ola2w1 gratulacje dla siostry:tak:
Monia przykro mi z powodu wózka.
Agaciu awatar świetny:tak:
o i mamusia nasza kochana bb- choliczka kolejna wpadła:-) buziorki :tak:miłych snów ;-)
uciekam do spanka
papapa

reklama
Dzień dobry,
Renia jak zwykle pierwsza, ale reszta widzę śpi.
Pobudkaaaaa!!!!:-D
Ja już wczoraj nie dałam rady wrócić, trochę miałam obowiązków, a na wieczor tak mnie kręgosłup rozbolał, że w ogóle nie miałam humoru, na szczęście dziś lepiej, idę tylko młodego nakarmić, bo juz stęka, i w końcu mam zamiar nadrobić opiekę, bo z głównym jakoś takoś mi leci, no zdać relacje z naszej rocznicy, ale to juz na innym wątku, co by ze szczegółami było;-);-);-)no i w końcu zdjęcie dodam, a troche sie ich uzbierało.

Ale przede wszystkim....

Sto lat Sto lat Sto lat....niech żyją żyją nam....!!!
A kto???Karolinka i Bartuś:tak::-Dzdroweczka kruszynki z okazji 6 miesiączka
A mamusie do roboty, piec dziś torty potężne dla swych pociech:-D
nied,ługo wracam, więc mi się tu nie rozpiszcie:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry