reklama

Grudniowe mamusie 2008

witam w słoneczny poniedziałek;-)
Madzienka sama bym chętnie zobaczyła ten bolid;-)
mamusia prowadzisz nauczanie indywidualne czy korepetycje dajesz? no i czekam na zdjecia wózeczka ale już widzę ze będą niebawem-)
Wszystkiego najlepszego dla małych solenizantów
A teraz zmykam zrobić sobie śniadanko
zajęcia mam rożne i indywidualne i grupowe w pracy, zależy jakie wymagania i potrzeby ma klient lub klienci, a korepetycje w domu

reklama
witajcie mamuski po weekendzie :-)

u nas weekend minął szybciutko, wczoraj była piękna pogoda i prawie cały dzień spędziłysmy na dworze:-)
dzis znów w pracy... oby do piatku:tak:
miłego dzionka;-):tak::-):-D

ps. najlepsze zyczenia dla Karolinki i Bartusia

Hejka mamusie
Ja niestety w pracy, pogłosowałam już na dzieciaczki, a teraz podcytuje, ale trezba się zaraz wzia za jakaś robotkę, a nie na bb cały czas siedziec:zawstydzona/y:

KAROLINKO, BARTUSIU, wszystkiego najlepszego z okazji półrocznicy.

Auto męża naprawione, siedział 2 miesiące w domku i nieraz mnie to wkurzało,a le jak teraz pomyślę, ze znów nie bedzie Go całymi dniami, to tak mi szkoda, bo juz sie przyyczaiłam do jego obecnosci i że niektóre obowiązki dzielimy na dwie osoby, a aterz znow będę ze wszystkim sama
zmykam przeprowadzic "operacje paznokcie" u małej bo ma szpony jak tipsy prawie
:-D:laugh2::-D:laugh2:
moja tez już miala długie, ale tata jej rano zrobił maniciur

Hejka mamusie
Ja niestety w pracy, pogłosowałam już na dzieciaczki, a teraz podcytuje, ale trezba się zaraz wzia za jakaś robotkę, a nie na bb cały czas siedziec:zawstydzona/y:

Auto męża naprawione, siedział 2 miesiące w domku i nieraz mnie to wkurzało,a le jak teraz pomyślę, ze znów nie bedzie Go całymi dniami, to tak mi szkoda, bo juz sie przyyczaiłam do jego obecnosci i że niektóre obowiązki dzielimy na dwie osoby, a aterz znow będę ze wszystkim sama

Karolinka dziękuje

Hejka mamusie

przykro mi ze musisz siedzieć całymi dniami sama, ja nie mogę do 16.00 sama wysiedzieć a co dopiero całymi dniami, ale ty jesteś dzielna kobitka, dasz rade kochana

reklama
trzymajcie mnie bo padne...moje dziecie spało całą noc o 6obudzil sie na cycusia iii spi dalej :O

hehe, super, fajnie dostać taka niespodziankę, co?
ja tez w szoku byłam jak Wiki pierwszy raz mi noc przespał, obudziłam sie spojrzałam na zegarek i w tempie ekspresowym i z wymalowana panika na twarzy pobiegłam mleko szykować, w takim szoku byłam:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry