Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No niby tak, moze kiedyś sie przytrafi, ale ja to uż chyba prędzej babcią zostanę niż mamuśkąblizniaczku, nigdy nie wiadomo![]()

no pewnie na 35, a potem jeszcze na 40, co tam niech mnie dzieci odmładzają;-)Oj nigdy nie mow nigdy a co z prezentem na 35 te urodziny;-)
Tez sie kłade bo moj smęci, ze zaraz z laptopem bede sypiac![]()

i pozniej wytarla o wloski ale smiechu bylo
zeby leciec do polski 

, ciesze sie ze już jest zdrowa - Vicusia miała gorączke trzydniową:-( teraz ma czerwone plamki na ciele, a i bez cycka wieczorkiem nie zaśnie

kochana, moja znajoma została i babcia i mamą jednocześnie, wiec..........No niby tak, moze kiedyś sie przytrafi, ale ja to uż chyba prędzej babcią zostanę niż mamuśką
no pewnie na 35, a potem jeszcze na 40, co tam niech mnie dzieci odmładzają;-)
Anoli, jak Ty chcesz tego braciszka dla Hani zrobić z laptopem??? Do wyrka marsz, do mężusia
Dobrej nocki

, o 3.00 w nocy znowu się kręciła, zrobiłam jej 150ml mleczka i znowu zjadła

, rano o 7.00 dostała cyca, bo taka głodna była, no a o 7.30 walnęła taka kupę ze szok
a teraz sobie znowu zasnęła, wiec lecę zrobić sobie śniadanko, po pewnie za 30min się obudzi

trzymaj się kochanaWitajcie wiecie co ja już nie mam sił w czoraj z malutką o 12 trafiłam do szpitala bo nie mogła oddychać okazało się że malutka ma zapalenie gardła odesłali nas i dziś znowu do lekarza, :--
-(nawet nie mam czasu was poczytac i co kolwiek wam napisac ściskam was gorąco a wózio juz zamówilam
![]()
Madzienko,
dużo miłości Wam życzę z okazji 3
rocznicy ślubu
Gorzko!!!!!!!!!!!!!!
i ja też przyłączam się do życzonek Mamuśki