Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No niby tak, moze kiedyś sie przytrafi, ale ja to uż chyba prędzej babcią zostanę niż mamuśkąblizniaczku, nigdy nie wiadomo![]()

no pewnie na 35, a potem jeszcze na 40, co tam niech mnie dzieci odmładzają;-)Oj nigdy nie mow nigdy a co z prezentem na 35 te urodziny;-)
Tez sie kłade bo moj smęci, ze zaraz z laptopem bede sypiac![]()

i pozniej wytarla o wloski ale smiechu bylo
zeby leciec do polski 

, ciesze sie ze już jest zdrowa - Vicusia miała gorączke trzydniową:-( teraz ma czerwone plamki na ciele, a i bez cycka wieczorkiem nie zaśnie

kochana, moja znajoma została i babcia i mamą jednocześnie, wiec..........No niby tak, moze kiedyś sie przytrafi, ale ja to uż chyba prędzej babcią zostanę niż mamuśką
no pewnie na 35, a potem jeszcze na 40, co tam niech mnie dzieci odmładzają;-)
Anoli, jak Ty chcesz tego braciszka dla Hani zrobić z laptopem??? Do wyrka marsz, do mężusia
Dobrej nocki

, o 3.00 w nocy znowu się kręciła, zrobiłam jej 150ml mleczka i znowu zjadła

, rano o 7.00 dostała cyca, bo taka głodna była, no a o 7.30 walnęła taka kupę ze szok
a teraz sobie znowu zasnęła, wiec lecę zrobić sobie śniadanko, po pewnie za 30min się obudzi

trzymaj się kochanaWitajcie wiecie co ja już nie mam sił w czoraj z malutką o 12 trafiłam do szpitala bo nie mogła oddychać okazało się że malutka ma zapalenie gardła odesłali nas i dziś znowu do lekarza, :--
-(nawet nie mam czasu was poczytac i co kolwiek wam napisac ściskam was gorąco a wózio juz zamówilam
![]()
Madzienko,
dużo miłości Wam życzę z okazji 3
rocznicy ślubu
Gorzko!!!!!!!!!!!!!!
i ja też przyłączam się do życzonek Mamuśki