reklama

Grudniowe mamusie 2008

a mój bąbelek przespał już 3 całą noc :) ale obudził się po 6 i przed 8znowu zasnął...niech dośpi kruszynka to humorek będzie miał lepszy,ja też ide spróbuję sie kimnąć bo chodze jak zoombie :]
pozdrowionka iii Madzieńko kolejnych 3,a potem 6 i 36 latek w małżeństwie :))))

reklama
Witajcie wiecie co ja już nie mam sił w czoraj z malutką o 12 trafiłam do szpitala bo nie mogła oddychać okazało się że malutka ma zapalenie gardła odesłali nas i dziś znowu do lekarza, :-(:-(:-(nawet nie mam czasu was poczytac i co kolwiek wam napisac ściskam was gorąco a wózio juz zamówilam:tak::tak:
Monia trzymam kciuki żeby malutka szybko wyzdrowiała no i żeby wkońcu skończyły się te wszystkie problemy i dla Ciebie też zaświeciło słoneczko:tak::-)

witam, ja wczoaraj strasznie zaganiana byłam, nawet chwili na bb nie znalazłam, i coś czuje, że dziś to samo będzie, a juz widzę, ze na każdym watku dyskusja wrze, wiec chyba sporo mam do nadrobienia, teraz jestem nieprztomna, jeszcze ide drzemka złapać;-)bo dzis jedziemy autko obejrzeć dziewczyny trzymajcie kciuki, żeby ok było, bo jak ja widze to łatwiej sprzedac niż kupić, masakra, a jak tak to ja juz swojemu zakomunikowałam, że nie zgadzam sie sprzedawać, bo mi go szkoda, no ale ten upatrzony niby lepszy, to może szansa, w sumie taki sam jak nasz, nawet kolorek;-)tylko kombi, no i koni ma podobno 130, a nasz tylko 100, to może....
ślę tylko buziaczki dla wszystkich solenizantów i słonka dla wszystkich którzy go nie mają, i do następnego, mam nadzieje, że szybko nadrobie, i szybko wróce;-)

witajcie kochane :-D:-D:-D
jeszcze spicie????????????wstawać :tak::tak::tak::tak:
u nas nocka nie typowa, bo moje dziecię pierwszy raz było takie głodne:szok::szok::szok:
o 20.00 dostała cyca, o 23.00 kręciła się, płakała, zrobiłam jej 120ml mleczka zjadła:szok:, o 3.00 w nocy znowu się kręciła, zrobiłam jej 150ml mleczka i znowu zjadła:szok::szok::szok:, rano o 7.00 dostała cyca, bo taka głodna była, no a o 7.30 walnęła taka kupę ze szok:szok: a teraz sobie znowu zasnęła, wiec lecę zrobić sobie śniadanko, po pewnie za 30min się obudzi:tak:
Miłego dzionka kochane

Bartek też jakoś częściej się dziś w nocy budził... pojęcia nie mam dlaczego :sorry:

W ogóle to dzień dobry :-)

Ja już po śniadanku, za oknem piękne słoneczko, więc za godzinkę wybywamy z Bartusiem :tak: Umówiliśmy się z koleżanką i jej prawie 3 letnim synciem :tak: A tatuś niech spokojnie odsypia nockę.

Bartek też jakoś częściej się dziś w nocy budził... pojęcia nie mam dlaczego :sorry:

W ogóle to dzień dobry :-)

Ja już po śniadanku, za oknem piękne słoneczko, więc za godzinkę wybywamy z Bartusiem :tak: Umówiliśmy się z koleżanką i jej prawie 3 letnim synciem :tak: A tatuś niech spokojnie odsypia nockę.
o widzisz, nasze dzieciaki spały podobnie:-D:-D:-D

reklama
Witajcie
Madziu życzę Wam samych cudownych dni w małżeństwie!:tak:
U nas nocka superaśna, mały poszedł spać o 18 ( myślałam że się jeszcze obudzi na kąpiel ale niestety jak usnął to obudził się dopiero o 6:eek: teraz znów śpi:eek:
My już po kawusi porannej, na dworze tak sobie ale po wczorajszym deszczowym dniu muszę gdzieś wyjść gdyż inaczej zwariuję w czterech ścianach:confused2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry