Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Monia trzymam kciuki żeby malutka szybko wyzdrowiała no i żeby wkońcu skończyły się te wszystkie problemy i dla Ciebie też zaświeciło słoneczkoWitajcie wiecie co ja już nie mam sił w czoraj z malutką o 12 trafiłam do szpitala bo nie mogła oddychać okazało się że malutka ma zapalenie gardła odesłali nas i dziś znowu do lekarza, :--
-(nawet nie mam czasu was poczytac i co kolwiek wam napisac ściskam was gorąco a wózio juz zamówilam
![]()
:-)witajcie kochane
jeszcze spicie????????????wstawać
u nas nocka nie typowa, bo moje dziecię pierwszy raz było takie głodne
o 20.00 dostała cyca, o 23.00 kręciła się, płakała, zrobiłam jej 120ml mleczka zjadła, o 3.00 w nocy znowu się kręciła, zrobiłam jej 150ml mleczka i znowu zjadła
, rano o 7.00 dostała cyca, bo taka głodna była, no a o 7.30 walnęła taka kupę ze szok
a teraz sobie znowu zasnęła, wiec lecę zrobić sobie śniadanko, po pewnie za 30min się obudzi
Miłego dzionka kochane

Umówiliśmy się z koleżanką i jej prawie 3 letnim synciem
A tatuś niech spokojnie odsypia nockę.o widzisz, nasze dzieciaki spały podobnieBartek też jakoś częściej się dziś w nocy budził... pojęcia nie mam dlaczego
W ogóle to dzień dobry :-)
Ja już po śniadanku, za oknem piękne słoneczko, więc za godzinkę wybywamy z BartusiemUmówiliśmy się z koleżanką i jej prawie 3 letnim synciem
A tatuś niech spokojnie odsypia nockę.

no tak, w narzeczeństwie tak bywa :-)Mamusia, telepatia![]()
no tak, w narzeczeństwie tak bywa :-)

teraz znów śpi