mamusia2008
mamusia Karolinki
blizniaczku kochany, ja nie załamuje, tylko pocieszamNie załamuj mnie![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
blizniaczku kochany, ja nie załamuje, tylko pocieszamNie załamuj mnie![]()

Witajcie wiecie co ja już nie mam sił w czoraj z malutką o 12 trafiłam do szpitala bo nie mogła oddychać okazało się że malutka ma zapalenie gardła odesłali nas i dziś znowu do lekarza, :--
-(nawet nie mam czasu was poczytac i co kolwiek wam napisac ściskam was gorąco a wózio juz zamówilam
![]()
no ale jakie kolorowe, teraz nawet przypomniałam sobie ze Madzia była ubrana w sukienkę po kostki:-), a zapominajka była w jakimś dresie:-)

. Ale za zdradę... kto wiem, może bym i zabiła;-).Wiem, ale jak ja sobie pomyśle ...:-(Madzienko ja również życzę wam dużo szczęścia.
Agadcia nie przekładaj szczepienia, będziecie mieli już za sobą i spokój.
no widzę ze impreza dzisiaj będzie na całego, ze już od samego rana w kuchni siedzisz:-)
no niestety nie usłyszałam co powiedziałaś, a może za cicho mówiłaś?

) oraz reumatolog od ostatniej anginy w pazdzierniku przez podniesione ASO prawie 10x ponad norme, to chodzimy na kontrole co jakis czas, czy spada, bo to niebezpieczne na stawy, oraz serce ale na szczescie nie ma zadnych objawów niepokojacych wiec, sie nie zamartwiam raczej martwi mnie ze spedze w przychodni pewnie ze 3 godziny jeszcze z Patką
a ja sie wryłam niepytanaTo jest wzw B, czyli państwowa.
sorkiiiiii