Żania7
mama kochanych urwisków
Madzienko wszystkiego najlepszego, kolejnych lat przeżytych w szczęściu i miłości;-)
moniawycint szybkiego powrotu do zdrówka dla malutkiej
Zapominajka a co jest coś fajnego w primarku? mam 30 km do miasta w którym jest.
Agacia im szybciej tym lepiej będziesz miała to za sobą tzn Mateuszek.
Mopku oby wszystkie wyniki Tomka były dobre.
a synio dzis chyba chciał żebym sie nie wyspała od 3 sobie gada w łóżeczku fikal tak ze jak wstałam po niego do karmienia to był obrócony do góry nogami i juz od 6 na nogach jestesmy
córcia dopiero wstała zrobiłam jej jesc.
Zaraz będziemy malowały z córcia farbami a mój m poszedł do szkoły językowej później na 4 ja jadę chwile sobie odpocznę od obowiązków domowych.
moniawycint szybkiego powrotu do zdrówka dla malutkiej
Zapominajka a co jest coś fajnego w primarku? mam 30 km do miasta w którym jest.
Agacia im szybciej tym lepiej będziesz miała to za sobą tzn Mateuszek.
Mopku oby wszystkie wyniki Tomka były dobre.
a synio dzis chyba chciał żebym sie nie wyspała od 3 sobie gada w łóżeczku fikal tak ze jak wstałam po niego do karmienia to był obrócony do góry nogami i juz od 6 na nogach jestesmy
Zaraz będziemy malowały z córcia farbami a mój m poszedł do szkoły językowej później na 4 ja jadę chwile sobie odpocznę od obowiązków domowych.
Ostatnia edycja:
Najpierw Cypriana do przedszkola,pozniej do przychodni z Ksawerkiem sprawdzic czy przez katarek sie oskrzela nie "zepsuly" -wszystko ok. Wzielam skierowanie dla Cypriana na powtorke badań (trzymajcie w piatek kciuki) i lekarka kazala zrobic tez badanie krwi Ksawerkowi bo jest taki bladziuchny
Juz sie boje tego piatku:-(

) oraz reumatolog od ostatniej anginy w pazdzierniku przez podniesione ASO prawie 10x ponad norme, to chodzimy na kontrole co jakis czas, czy spada, bo to niebezpieczne na stawy, oraz serce ale na szczescie nie ma zadnych objawów niepokojacych wiec, sie nie zamartwiam raczej martwi mnie ze spedze w przychodni pewnie ze 3 godziny jeszcze z Patką