reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
a zapomniałam napisać. ze śniła mi się dzisiaj madzienka i zapominajka
dziewczyny byłyśmy razem na jakimś teleturnieju i padło pytanie: Co zrobicie jeśli wasz mężczyzna was zdradzi, :szok::szok::szok:
zapominajka powiedziała: "zabije":-D:-D:-D, a madzienka nie wiem co powiedziala bo mała mnie obudzila:-(:-D
chyba naczytalam sie wczoraj za duzo o tej zdradzie

dziewczyny byłyśmy razem na jakimś teleturnieju i padło pytanie: Co zrobicie jeśli wasz mężczyzna was zdradzi, :szok::szok::szok:
zapominajka powiedziała: "zabije":-D:-D:-D, a madzienka nie wiem co powiedziala bo mała mnie obudzila:-(:-D
:-D:-D:-D:-DMAmusia te Twoje sny są czaderskie;-):-)

Witajcie mamuski...wy tu gadu gadu a ja juz nalesników nasmazyłam:-D:-D:-D:-D

U nas nocka super Julcia pienie pospala i teraz tez spi.....

Dziękuję Wam Mauski za życzonka, oby dalej było tak dobrze i fajnie jak dotychczas:tak::tak::tak::tak::tak:

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-DTy to masz sny;-);-);-);-), szkoda że nie zdążyłąs usłyszeć co ja powiedziłam..sama jestem ciekawa:confused::confused::confused:

no ale jakie kolorowe, teraz nawet przypomniałam sobie ze Madzia była ubrana w sukienkę po kostki:-), a zapominajka była w jakimś dresie:-)

Uffff....w sukience, no ładnie:-):-):-):-)

Zapominajko ładnie to tak do telewizji w dresie:-D:-D:-D:-D

Witajcie kochane
kochana, moja znajoma została i babcia i mamą jednocześnie, wiec..........:-D:-D:-D:-D
Nie załamuj mnie:-D:-D:-D

Witajcie wiecie co ja już nie mam sił w czoraj z malutką o 12 trafiłam do szpitala bo nie mogła oddychać okazało się że malutka ma zapalenie gardła odesłali nas i dziś znowu do lekarza, :-(:-(:-(nawet nie mam czasu was poczytac i co kolwiek wam napisac ściskam was gorąco a wózio juz zamówilam:tak::tak:
Trzymma kciuki, aby Malutka szybko wyzdrowiała

Madzieńko, wszystkiego naj, naj z okazji rocznicy

reklama
Witajcie mamuski...wy tu gadu gadu a ja juz nalesników nasmazyłam:-D:-D:-D:-D

U nas nocka super Julcia pienie pospala i teraz tez spi.....

Dziękuję Wam Mauski za życzonka, oby dalej było tak dobrze i fajnie jak dotychczas:tak::tak::tak::tak::tak:

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-DTy to masz sny;-);-);-);-), szkoda że nie zdążyłąs usłyszeć co ja powiedziłam..sama jestem ciekawa:confused::confused::confused:

Uffff....w sukience, no ładnie:-):-):-):-)

Zapominajko ładnie to tak do telewizji w dresie:-D:-D:-D:-D
no widzę ze impreza dzisiaj będzie na całego, ze już od samego rana w kuchni siedzisz:-)
no niestety nie usłyszałam co powiedziałaś, a może za cicho mówiłaś?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry