Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mama moja mowi ze ja tez sie urodzilam z wlosami ale nie az takimi dlugimi i czarnymi. No i po kilku miesiacach sie wytarly i zostala mi tylko grzywa jak koniowi
. Hani prawie wcale sie nie wytarly

. A za chwilę wołają mnie na szczepienie, musiałam go obudzic, no ale po mega długiej drzemce 5 miniutowej mały czuł się jak młody bóg. 
Dziewczyny razem z Hania dziekujemy za komplementy:-)
Kana zeby bylo smieszniej to mój m tez łysieje a ja mam raczej rzadkie włosy i w kolorze blond, wiec nie wiem skąd te kłaczkiMama moja mowi ze ja tez sie urodzilam z wlosami ale nie az takimi dlugimi i czarnymi. No i po kilku miesiacach sie wytarly i zostala mi tylko grzywa jak koniowi
. Hani prawie wcale sie nie wytarly
Zapominajka kiecka super. W weekend polece na zwiady i jakby co słuze pomocą
Kaja my kupujemy na 68 i 74,a na jesien to juz raczej na 74![]()
ja mieszkam na biegunie,100 km od kola polarnego kochana i tu sie lato nie zacznie na dobre nigdy;-)Ale za to w sierpniu zacznie sie jesien...
.
no ale d... bo nasz kupiec z kolei zdanie zmienił, a z kredytu obiecaliśmy sobie, że ruszymy kasę naprawdę w ostateczności, wiec czekać musimy jak sprzedamy pierw