Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Lamblie mu wyszły tym razem ujemne. A brzuszek ciągle go boliA jak wyniki Jasia?

Pytia a Jasek nie ma teraz zadnych stesow?tygrysek - parę stron wcześniej jest fotka pięknej sukienki Zapominajki :-)
Lamblie mu wyszły tym razem ujemne. A brzuszek ciągle go boli
beciaczek - zdróweczka dla Wikusia!!! A autkiem się nie przejmuj, będzie jeszcze okazja na pewno!

Ja trochę jestem ale że nikt ze mną nie chce konwersować to się nie rozpisuje, czasem coś skrobne na opiece i oglądam foto
nie tylko tobie nie odpisuja... wiec sie nie martw![]()

bo Mariusz wział dzien wolnego, zebym na cytologie pojsc mogła, a przy okazji zakonczenie roku u Tomka ;-)moze tym razem sie uda 
. Napewno się uda! Trochę wiary:-)moze tym razem sie uda![]()
uda sie, uda, laseczko naszaU nas wsio ok jesli o Tomka idzie Aso spada, wara nie idzie w góre mimo ze jest wyższy o 3 Patusia grzeczna była bardzo teraz za to nadrabia i akrobacje w lózeczku wykonuje ostatkiem sił, zamiast spac![]()
Zapominajko faktycznie bardzo ładna ta kiecka
Ja kolejne podejscie do zakupowe robie w piatekbo Mariusz wział dzien wolnego, zebym na cytologie pojsc mogła, a przy okazji zakonczenie roku u Tomka ;-)moze tym razem sie uda
![]()