L
landryneczka_1982
Gość
hahah a jednak siedza i krzaczajuż wylazłam z krzaków :-)
lilac tez gdzieś tu była
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hahah a jednak siedza i krzaczajuż wylazłam z krzaków :-)
lilac tez gdzieś tu była
cukiereczku, a powiedz mi ile u was kosztuje paliwo, bo my planujemy na nast rok jechać samochodem do Wloch, taka wycieczkę chcemy sobie zrobić, to jest pytanko od mojego Mhahah a jednak siedza i krzacza
widze ze kaja nie ma i wszyscy w krzakachhhhh wlaziccccccccccc bo wypale te krzaczory![]()

A tak z innej beczki.Dziewczynki,na jaki rozmiar ciuszki nosza teraz Wasze dziecki?
moj nie narzeka bo zje wsztytko nawet i jemu nie chce sie jesc to chyba z tych upalowcukiereczku, a powiedz mi ile u was kosztuje paliwo, bo my planujemy na nast rok jechać samochodem do Wloch, taka wycieczkę chcemy sobie zrobić, to jest pytanko od mojego M
benzyna i gaz, zamierzamy do Rzymu jechaćzalezy jakie paliwo disel czy benzyna ??? no i jaki rejon zamierzacie zwiedzac??
ale napisz mi proszę ceny w eurozalezy jakie paliwo disel czy benzyna ??? no i jaki rejon zamierzacie zwiedzac??
Prezzi Benzina: Roma luknij tutaj ja mieszkam troszke nizej w Bari wiec nie znam jakie sa stwaki w rzymie ale i patrzcie tez na koszty autostrady bo sa naprawde duzebenzyna i gaz, zamierzamy do Rzymu jechać