mamusia2008
mamusia Karolinki
oki, dziekiPrezzi Benzina: Roma luknij tutaj ja mieszkam troszke nizej w Bari wiec nie znam jakie sa stwaki w rzymie ale i patrzcie tez na koszty autostrady bo sa naprawde duze![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
oki, dziekiPrezzi Benzina: Roma luknij tutaj ja mieszkam troszke nizej w Bari wiec nie znam jakie sa stwaki w rzymie ale i patrzcie tez na koszty autostrady bo sa naprawde duze![]()
a ja z malym dzieckiem sie tluc autobusami nie zamierzamMamuska ciekawe jak Ty go tam meczyszhahhaah nie wnikam
hahahha

--A tak z innej beczki.Dziewczynki,na jaki rozmiar ciuszki nosza teraz Wasze dziecki?
No to dziśnie będzie ładniutkich zapachów jak niemąż wróci z pracy. Chciałam mu szybciutko zupę zrobić ale cuuudownie garnek spaliłam z calą zawartością. Poszedł cały do kosza:-( Ale śmierdzi!
Zupka już nowa wstawiona ale ten smr..... Co tu robić, co tu robić?

madzienka, jak tam nalesniki, jak kolacyjka, wypad do sklepu, promocje, bolid, jaki prezencik dostalas?

widze ze kaja nie ma i wszyscy w krzakachhhhh wlaziccccccccccc bo wypale te krzaczory![]()

Małe dzieciaczki z taką czuprynką wyglądają po prostu cudownie. Filip też urodził się taki czarniutki, ale praktycznie wszystkie włoski mu się wytarły, a te co zostały wyjaśniały. Ale oboje z moim D. jesteśmy czarni i mamy bardzooo gęste wlosy, więc mam nadzieję, że mały wkrótce nadrobi zaległości ;-)no to super ze wszystko się udało, nie ma sprawy umawiamy się w olimpie, tylko ze kochana następny raz miał być u mnie, nie wiem czy jeszcze pamiętasz;-)O tym samym pomyślałam
--
68-74 cm
brawo
Udała się...oczywiście dostałam pozwolenie zeby do was zajrzeć....a wiec czytam i czytam i szampanka popijam...Wasze zdrówko Kochaniutkie
A wypad do sklepu...wow, Natalcia nastepnym razem spotykamy sie w Olimpie, to galeria na miare warszawy...jestem zachwycona;-);-);-);-)Ale nie sprawdzilam pokoiku dla maluszkow - bo go nie znalazlam
Plaza idzie w odstawkę
Nic nie kupiłam bo były takie tłumy, że szkoda pisać ale obiecany mam prezent podczas nastepnej wizyty...a że mieszkam niedaleko to będzie już niedługo
Ale piekny bukiet róż był oczywiście!!!!!!!!

no musi zdać relacje, nadrobić zaległości, wypić szampana, a potem będzie męża tulić.nie?Madzienka a ty tutaj z nami zamiast męża tulić![]()
hihi .... no jasne ze tak .... relacja zdana to ma nasze pozwolenie na molestowanie mężano musi zdać relacje, nadrobić zaległości, wypić szampana, a potem będzie męża tulić.nie?

hihi .... no jasne ze tak .... relacja zdana to ma nasze pozwolenie na molestowanie męża![]()

Madzienka a ty tutaj z nami zamiast męża tulić![]()

no musi zdać relacje, nadrobić zaległości, wypić szampana, a potem będzie męża tulić.nie?