reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
my tez jedziemy na dwa dni do Rzymu do ambasady polskiej ale my jedziemy pociagiem a pozniej znajomy mojego meza nas dalej poprowadzi bo to wielkie miasto i znalesc tam cokolwiek to z cudem graniczy:cool2:a ja z malym dzieckiem sie tluc autobusami nie zamierzam

Mamuska ciekawe jak Ty go tam meczysz:p hahhaah nie wnikam:Phahahha

O tym samym pomyślałam :-D:-D:-D:-D

A tak z innej beczki.Dziewczynki,na jaki rozmiar ciuszki nosza teraz Wasze dziecki?
--

68-74 cm

No to dziśnie będzie ładniutkich zapachów jak niemąż wróci z pracy. Chciałam mu szybciutko zupę zrobić ale cuuudownie garnek spaliłam z calą zawartością. Poszedł cały do kosza:zawstydzona/y::-( Ale śmierdzi!:no::no:
Zupka już nowa wstawiona ale ten smr..... Co tu robić, co tu robić?

brawo:-D:-D:-D:-D

madzienka, jak tam nalesniki, jak kolacyjka, wypad do sklepu, promocje, bolid, jaki prezencik dostalas?

Udała się...oczywiście dostałam pozwolenie zeby do was zajrzeć....a wiec czytam i czytam i szampanka popijam...Wasze zdrówko Kochaniutkie:tak::tak::tak::tak:

A wypad do sklepu...wow, Natalcia nastepnym razem spotykamy sie w Olimpie, to galeria na miare warszawy...jestem zachwycona;-);-);-);-)Ale nie sprawdzilam pokoiku dla maluszkow - bo go nie znalazlam:-p:-p:-p
Plaza idzie w odstawkę:-p:-p:-p:-p
Nic nie kupiłam bo były takie tłumy, że szkoda pisać ale obiecany mam prezent podczas nastepnej wizyty...a że mieszkam niedaleko to będzie już niedługo:-D:-D:-D
Ale piekny bukiet róż był oczywiście!!!!!!!!

widze ze kaja nie ma i wszyscy w krzakachhhhh wlaziccccccccccc bo wypale te krzaczory :cool2::cool2::cool2:

Ja jestem ale na chwilkę...wieć moich krzaczków nie pal:-p:-p:-p

Anoli i ja podobnie jak większość dziewczyn jestem pod wrażeniem Twojej Hani i jej ilości wlosków :tak: Małe dzieciaczki z taką czuprynką wyglądają po prostu cudownie. Filip też urodził się taki czarniutki, ale praktycznie wszystkie włoski mu się wytarły, a te co zostały wyjaśniały. Ale oboje z moim D. jesteśmy czarni i mamy bardzooo gęste wlosy, więc mam nadzieję, że mały wkrótce nadrobi zaległości ;-)

Zapominajko sukienka prześliczna!!!!!!!!!!!

Kaju my nosimy rozmiar 68-74, a pajacyki na noc nawet na 80.

Zmykam spać. Dobranoc Dziewczynki ;-)

O tym samym pomyślałam :-D:-D:-D:-D

--

68-74 cm

brawo:-D:-D:-D:-D

Udała się...oczywiście dostałam pozwolenie zeby do was zajrzeć....a wiec czytam i czytam i szampanka popijam...Wasze zdrówko Kochaniutkie:tak::tak::tak::tak:

A wypad do sklepu...wow, Natalcia nastepnym razem spotykamy sie w Olimpie, to galeria na miare warszawy...jestem zachwycona;-);-);-);-)Ale nie sprawdzilam pokoiku dla maluszkow - bo go nie znalazlam:-p:-p:-p
Plaza idzie w odstawkę:-p:-p:-p:-p
Nic nie kupiłam bo były takie tłumy, że szkoda pisać ale obiecany mam prezent podczas nastepnej wizyty...a że mieszkam niedaleko to będzie już niedługo:-D:-D:-D
Ale piekny bukiet róż był oczywiście!!!!!!!!
no to super ze wszystko się udało, nie ma sprawy umawiamy się w olimpie, tylko ze kochana następny raz miał być u mnie, nie wiem czy jeszcze pamiętasz;-)
mam nadzieje ze przekazałaś Pawłowi nasze gratulacje i ze ma tak cudowna zonę :tak::tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry