reklama

Grudniowe mamusie 2008

Ja tez jestem

Chcialam sie ppochwalic ze Hania pierwszy raz zjadla mymy papu. Do tej pory wszystko co zrobilam zwracala a mine miala jakbym jej g...o wlozyla, az juz chwilami zla bylam i zal mialam:zawstydzona/y::-( A dzis zjadla deserek z bananka nektarynek jabluszka i biszkoptow:tak: Szkoda ze nie widzialyscie jej miny jadla z podejrzeniem ze to nie ze sloika:dry::-D
Wogole to ten nasz fisiol takie miny czasem robi i jeszcze z tymi wlosami wyglada na wiele starsza wiec w domu wołamy na nią ,,kierowniczka,,:-D
ahaah śliczniutkie ma te kudełki...tylko pozazdrościc....by sie podzieliła z moim łysolkiem...ale wsumie po kim moja ma miec włsoy....mi wypadaja garsciami,a tata łysy :P:-D

Zapominajka kiecka rewelacja;* bomba;)

Mamuska ciekawe jak Ty go tam meczysz:p hahhaah nie wnikam:Phahahha

Kochane jestescie....dziekuje za kondolencje :tak:

reklama
wiecie co, ja sobie smażę naleśniki, i zapomniałam ze mam dziecko, bo jakoś cicho się zrobiło, ja patrze a ona przykleiła się do TV, ogląda reklamę Mango z otwarta buzia:szok::szok::szok::-D:-D:-D
uuuupssssss. Kuba tylko reklamy, szczególnie bobowity, pampersów, gerbera, jednym słowem jak słyszy dzieci to się ogląda. Ale mango??????????
A dla mojej telewizja i komputer mogą nie istniec. Martyna w jej wieku to już się wlepiała w reklamy a ta nic. Mają tyle bajek że aż głowa mała a Natalkę to wcale nie interesuje:confused:
cyprusiowa wózio kupiłam taki niby spacerówka ale rozkładana bo gondoli ogromnej juz nie chcialam za cięzki był. za chwilke uciekamy do lekarza
Monia i jak tam po wizycie u lekarza?
dziewczyny zapraszam na naleśniki, mam do wyboru do koloru:tak::tak::tak:
1. z kurczakiem i serem żółtym
2. z parówką i serem
3. z twarogiem
4. z dżemem śliwkowym
Kochana ale wybór:-pBo jeszcze wezmę i nie wytrzymam do soboty;-)
tylko nie zadużo , bo znowu zaczęłam dietę mż:-D:-D
Powodzenia w dietowaniu życzę:tak:
Witam dziewuszki.
My od rana znowu w locie, musialam odebrać wyniki Jaśka, zrobić zakupy, skoczyć do apteki, parę spraw załatwić po drodze, potem obiadek, a za chwilę lecę z dzieciakami na rytmikę do przedszkola :-D
Jak wczoraj wieczorem opowiedziałam mężowi, gdzie wszędzie byłam, co załatwiłam i ile razy musiałam w związku z tym pakować i wyciągać dzieciaki do auta, to stwierdził, że kobiety są wielkie :-D:-D:-D
Nie no Pytia czpki z głów:-)
Misiek "pozbył" sie zwłoczek Gucia.....:-( myślałam, ze cos moze zle robilismy ,ze padł..ale wyczytałam ,ze one zyja w dobych warunkach okolo 2 lat...nasz miałby 2 w lipcu nie liczac tego ile zył w zoologicznym..... pocieszyłam troszkę sumienie...:zawstydzona/y:
Kanusia ja też się dołączam do kondolencji i strasznie mi przykro że straciliście "przyjaciela":-(:-(:-(
A tak w ogole to przyznam sie ze wczoraj robilam na kolacje te Cyprysi z parowkami i serem,bo nie mialam w chacie pieczarek do kury....I wyszly takie dobre,miazdzace po prostu.I mam jeszcze dwa w lodowce,ale moj amo dzwonil i glosem zbitego szczeniaka poprosil zeby mu ze dwa zostawic takie byly rewelacja...I laze teraz kolo tej lodowki z mopem i wycieram sline co mi cieknie jak przechoodze
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
My powolutku szykujemy sie na basen...ciekawe czy Jula dzisiaj będzie chciala pływac bo przez cały dzien spała 20 minut....:szok::szok::szok::szok::szok: i teraz marudzi jak cholera:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Udanego pływanka.:tak::tak::tak::tak:
A ja jak patrze na niektore dzieciaczki to mysle sobie ze takie fajne z nich bobaski a moja jak bobas to nie wygląda:-p:nerd:
Anoli ja też strasznie zazdroszczę Twojej Hani czuprynki. Strasznie słodko wyglądają takie małe dziewczynki z takimi włoskami no i przynajmniej potem nie będziesz miała kłopotów z żadnym uczesaniem bo mała od początku przyzwyczajona do ozdóbek. Moja Martyna jak się jej zrobiło kucyka to do tąd ciagnęła aż ściągnęła gumkę z garścią włosów:sorry2:

DZiękuję za wsparcie w tych cieżkich dla nas chwilach....:zawstydzona/y:

masakra jaja sobie robie z mojej rybki kochanej:p hahha moj K sie nabijał,ze rano wygladalam tak jakbym chciaa ja reanimować:P .....dodał sobie oczywiscie:P:-p
Kana musze Ci sie przyznac ze wraz z tym ze jestesmy z Toba napisalam jeszcze "czy bylyscie bardzo zżyte"...i jak sama to przeczytalam,to mowie,Kaja,taka stara a taka durna jestes:-D

Kana musze Ci sie przyznac ze wraz z tym ze jestesmy z Toba napisalam jeszcze "czy bylyscie bardzo zżyte"...i jak sama to przeczytalam,to mowie,Kaja,taka stara a taka durna jestes:-D
hahahah oj tak od razu po sobie jechac.....:) kurcze no szkoda mi go czy jej....:baffled: a czy zzyte no ja mu zawsze czyściam kule, karmiła go... taki fajny był jak sie pzykładało nos do kuli to sie troszył jak indor:P ahhaha kupie sobie nowego..........

Anoli czuprynka Hani jest rewelacyjna:tak:. Moja mama (też Hania) strasznie się malutka zachwycała.

Kana mi i tak jest przykro z powodu rybki...

A rozmiar- zalezy jakie wypadają ale tak 68-74

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry