mamusia2008
mamusia Karolinki
no pij, śnij i opowiadajMamuska od dzisiaj tez pije;P hahhaa

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no pij, śnij i opowiadajMamuska od dzisiaj tez pije;P hahhaa

No niby tak, moze kiedyś sie przytrafi, ale ja to uż chyba prędzej babcią zostanę niż mamuśką
no pewnie na 35, a potem jeszcze na 40, co tam niech mnie dzieci odmładzają;-)
Anoli, jak Ty chcesz tego braciszka dla Hani zrobić z laptopem??? Do wyrka marsz, do mężusia
Dobrej nocki

Witajcie wiecie co ja już nie mam sił w czoraj z malutką o 12 trafiłam do szpitala bo nie mogła oddychać okazało się że malutka ma zapalenie gardła odesłali nas i dziś znowu do lekarza, :--
-(nawet nie mam czasu was poczytac i co kolwiek wam napisac ściskam was gorąco a wózio juz zamówilam
![]()
Witajcie
Dużo zdrówka życzę.
No jak w dresie????!!!!
Przecież ja w dresie nie chodzę. Ale za zdradę... kto wiem, może bym i zabiła;-).
Dziewczyny mieszkające w UK czy któraś ma w swoim mieście Atmosphere? Tzn. Primarki?
A co to za kiecka? Wrzuc linka:-)Dzien dobry. Dopiero weszlam do domu, spacerek od 7.30 sobie zrobilismyNajpierw Cypriana do przedszkola,pozniej do przychodni z Ksawerkiem sprawdzic czy przez katarek sie oskrzela nie "zepsuly" -wszystko ok. Wzielam skierowanie dla Cypriana na powtorke badań (trzymajcie w piatek kciuki) i lekarka kazala zrobic tez badanie krwi Ksawerkowi bo jest taki bladziuchny
Juz sie boje tego piatku:-(

dobra mamuśki, idę smażyć naleśniki
Ciekawe co nam wyjdzie

No widzisz Anoli, ja z Twoim mężem ma taki tajny pakt;-)
;-)

Mamusia ciekawe wnętrza:-), nie jadłam dwóch pierwszych:-), prześlij gołębiem na Grochówdziewczyny zapraszam na naleśniki, mam do wyboru do koloru
1. z kurczakiem i serem żółtym
2. z parówką i serem
3. z twarogiem
4. z dżemem śliwkowym

oki, już wysyłamMamusia ciekawe wnętrza:-), nie jadłam dwóch pierwszych:-), prześlij gołębiem na Grochów
Pozdrowionka

dziewczyny zapraszam na naleśniki, mam do wyboru do koloru
1. z kurczakiem i serem żółtym
2. z parówką i serem
3. z twarogiem
4. z dżemem śliwkowym