reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Witam

Ale juz skrobiecie od rana. Ja tak na chwile, bo uczymy sie z hania zasypiac w dzien w lozeczku. Oduczyla sie przez spacery dwa razy dziennie i chce teraz tylko w woziu lulkac:sorry2:

\
No niby tak, moze kiedyś sie przytrafi, ale ja to uż chyba prędzej babcią zostanę niż mamuśką:-D:laugh2::-D:laugh2:

no pewnie na 35, a potem jeszcze na 40, co tam niech mnie dzieci odmładzają;-):-D
Anoli, jak Ty chcesz tego braciszka dla Hani zrobić z laptopem??? Do wyrka marsz, do mężusia

Dobrej nocki

Blizniaki co wy sie zmowiliscie z moim m on wczoraj taki sam tekst zaserwowal wiec grzecznie wylaczylam laptopa:-p

Witajcie wiecie co ja już nie mam sił w czoraj z malutką o 12 trafiłam do szpitala bo nie mogła oddychać okazało się że malutka ma zapalenie gardła odesłali nas i dziś znowu do lekarza, :-(:-(:-(nawet nie mam czasu was poczytac i co kolwiek wam napisac ściskam was gorąco a wózio juz zamówilam:tak::tak:

Monia zdrowka dla córeczki co za los, ciagle cos:dry:

Witajcie

Dużo zdrówka życzę.

No jak w dresie????!!!!:dry:
Przecież ja w dresie nie chodzę :-D. Ale za zdradę... kto wiem, może bym i zabiła;-).

Dziewczyny mieszkające w UK czy któraś ma w swoim mieście Atmosphere? Tzn. Primarki?

Ja mam, ja mam!!!:-D A co to za kiecka? Wrzuc linka:-)

Dzien dobry. Dopiero weszlam do domu, spacerek od 7.30 sobie zrobilismy:-p Najpierw Cypriana do przedszkola,pozniej do przychodni z Ksawerkiem sprawdzic czy przez katarek sie oskrzela nie "zepsuly" -wszystko ok. Wzielam skierowanie dla Cypriana na powtorke badań (trzymajcie w piatek kciuki) i lekarka kazala zrobic tez badanie krwi Ksawerkowi bo jest taki bladziuchny:zawstydzona/y: Juz sie boje tego piatku:-(

Cyprysiowa tyle kciukow zacisnietych wiec musi byc dobrze:tak:

dobra mamuśki, idę smażyć naleśniki

My tez dzis nalesnikowo;-) Probujemy przepis Cyprysiowej:tak: Ciekawe co nam wyjdzie:-p

Uffff i Hania usnęła. Nie bylo najgorzej. Ciekawe ile pospi. Mam nadzieje ze chociaz z godzinke to skoncze obiad.

Madzienko dołanczam się do zyczen Kany nic dodac nic ując:-D

Czesc dziewczynki !!
Ja tylko na chwilke wpadlam sie przywitac, dawno mnie nie bylo, wiec i tak jestem troszke nie w temacie, musze Was nadrobic :)) Chcialam tyloko zyczyc 100 lat dla Madzienkii i Zapominajka jakby co ja tez mam tu Primark zaraz kolo domu Zmykam bo moj synek nie daje mi spokoju tak go w polsce dziaadkowie rozpiescili, ze nawet 5 min sam nie usiedzi ://

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry