Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no i zdurnialam i nie wiem co mam napisac,....przykro namRybka Kany opuściła nas:--
-
-(

i jestesmy z Toba Kanka SkakankaRybka Kany opuściła nas:--
-
-(

:-( A dzis zjadla deserek z bananka nektarynek jabluszka i biszkoptow
Szkoda ze nie widzialyscie jej miny jadla z podejrzeniem ze to nie ze sloika

Ja tez jestem
Chcialam sie ppochwalic ze Hania pierwszy raz zjadla mymy papu. Do tej pory wszystko co zrobilam zwracala a mine miala jakbym jej g...o wlozyla, az juz chwilami zla bylam i zal mialam:-( A dzis zjadla deserek z bananka nektarynek jabluszka i biszkoptow
Wogole to ten nasz fisiol takie miny czasem robi i jeszcze z tymi wlosami wyglada na wiele starsza wiec w domu wołamy na nią ,,kierowniczka,,![]()

dobre....

Ja tez jestem
Chcialam sie ppochwalic ze Hania pierwszy raz zjadla mymy papu. Do tej pory wszystko co zrobilam zwracala a mine miala jakbym jej g...o wlozyla, az juz chwilami zla bylam i zal mialam:-( A dzis zjadla deserek z bananka nektarynek jabluszka i biszkoptow
Wogole to ten nasz fisiol takie miny czasem robi i jeszcze z tymi wlosami wyglada na wiele starsza wiec w domu wołamy na nią ,,kierowniczka,,![]()