Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jeszcze ma czas się nasiedziec. A jak lukniesz na wczorajsze posty na opiece to zobaczysz że Twoje przeczucie jednak Cię zawiodło i większośc dzieci jeszcze nie siedzi:-)Kurcze,wiecie co,Wasze dzieci siedza normalnie(mam przeczucie oczywiscie;-)ja to przeczuwacz jestem).....tzn mniej lub bardziej normalnie,ale siadza..
U nas w ogole nie ma o tym mowy..Nie siedzimy i koniec...

a mój babel zasnąl o 18 obudzil sie po 19 i dopiero kimnął po 22...a w nocy...punkt 2 45 sie obudził
aż mnie zatkało na swietowanie sie obudził czy jak
ale jakoś dałam mu cycusia położyłam sie obok i...zasnęlismy
hihi
ahh teraz lataj pozyczajOlenko,wszystkiego najlepszego dla obydwoch Twoich facecikow:-)!!Dzien dobry mamusiea mój babel zasnąl o 18 obudzil sie po 19 i dopiero kimnął po 22...a w nocy...punkt 2 45 sie obudził
aż mnie zatkało na swietowanie sie obudził czy jak
ale jakoś dałam mu cycusia położyłam sie obok i...zasnęlismy
hihi
noo dzis u nas podwójne swieto Maksio konczy pół roczku a Mężowy 26 :-) a mi jak na złość dopiero jutro karte aktyewująahh teraz lataj pozyczaj

Kochana, ja tez od wrzesnia wracam do pracy (jak mnie nie zwolnia)a Martusia idzie do zlobka:-(,mam jeszcze 3miesiace aby nauczyc ja pic mleczko modyfikowane.Jestem tym wszystkim przerazona a wrzesien tuz, tuz
Biedne te nasze dzieciaczki:-(musimy cos wykombinowac , tylko co???
Kubuniu dla Ciebie też ogromne buziaczki i sto latek.
Ciocia kokusia nie składała Ci wcześniej bo niestety nie ma Cię na liście i stara sklerotyczka nie wiedziała że Ty też dzisiaj świętujesz

, bo tez nie mamy Kubusia na liście

:-(