reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witajcie

Spalismy dzisiaj do 7:15 wiec jest ok. Włąsciwie mały teraz mi wstaje codziennie o 7:15 normalnie jak w zegarku i oczywiście ogromna kupa od razu jest. Było pare dni ze sie budził o 8:00 normalnie zyc nie umierac, no ale było za dobrze.

Sto latek dla Maksia i Kubusia !!!

Kaja mój mały też jeszcze nie siedzi :dry:

reklama
o rety, rety! 2 godzinki jęczenia, 3 godzinki noszenia i bujania, dwie bajeczki, cycuś do woli, sąsiadka z interwencją czemu to dziecko tak płacze:szok: w końcu usnął przy ABBIE:happy2:. Czemu matka wcześniej nie pomyślałaś:angry:
Czyżby szczepionka wczorajsza zepsuła mi dziecię???:confused:
Lecę wziąć prysznic, a jeszcze nawet nic nie piłam. jestem wykończona.​

Kubuń dziekuje za życzonaka:-):-):-)​

Ach! i też nie siedzi i daleko mu do tego ale robi cześć podając rączkę.​

Kubusiu i Beniu, musicie ładnie się uśmiechnąć do cioci Cyprysiowej,:-D:-D i ciocia doda was do listy grudniowych dzieciaczków:tak::tak::tak::-D:-D:-D
heheh nie tylko my bo i Alex pyciolka ma dzis swoje świeto wszystkiego najlepszego Alex
:-)

Dziękujemy wszystkim e-cioteczkom;-) i idziemy uśmiechnąć sie pięknie do szeryfa żeby nas na listę wciągnął;-)

Beniu i Alexiku sto latek od cioci i Natalki
Dobrze że Wasze mamusie nam przypomniały bo pewnie byście sie obrazili na tak niedobre ciotki co o urodzinomiesiączkach nie pamiętają;-)

reklama
no ja nie wiem jak tak mozna o nas wszytskich pozapominac:-D:-D:-D:-D
no ale juz wybaczone:-D:-D:-D:-D

nasz Benjaminek też dziś ma pół roczku;-)
życzymy sto lat Kubusiowi i Maksiowi

o widzisz
Alex 100 latek

Beniu i Alexiku sto latek od cioci i Natalki
Dobrze że Wasze mamusie nam przypomniały bo pewnie byście sie obrazili na tak niedobre ciotki co o urodzinomiesiączkach nie pamiętają;-)

Zaniu dziekuje za przypomnienie , nie musielismy sie sami przypominac:-):-):-D:-D

my rowniez zyczymy wszytskiego najjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj dla.

maksia,kubunia i Benia:-D:-D:-D:-):-):-):happy2::happy2::happy2:
sporo nas sie nazbierało:P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry