reklama

Grudniowe mamusie 2008

Ale się zrobiło świątecznie!:-D:-D:-D

My już ciocie Cyprysiową prosiliśmy baaardzo ale chyba zapomniała. Wcale się nie dziwię, bo Kubuń malutki i zagubił się w tłoku jej spraw.
Cyprysiowa a jak tam w ogóle u was?

Kubuś już pospał.

reklama
Witam;
widzę, że tu dyżury całą dobę;-).
Żania kieckę podesłała mi kumpelka i pojęcia nie mam skąd ją wyczarowała.

Jestem jakaś niedospana dzisiaj i sama nie wiem co mam napisać.

Witajcie, ja troszke dzisiaj pospałam, bo wczoraj trochę nam się zeszło i późno poszlismy spać:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Jula tez juz wstała, więc zjemy jakies drugie sniadanko i chyba pora na spacerek wyjść.....;-);-);-)

Kokusia super że malutkiej przeszło....

Mega buziaki dla dzisiaj świetujacych: Maksia, i jego taty; Kubutka; Benjaminka i Alexa...ktos jeszcze???to tez buziaczki i dużo zdrówka!!!!!

Dzień dobry :-)

Na początku od razu życzonka
STO LAT DLA DZISIEJSZYCH SOLENIZANTÓW!

Ja jestem zmęczona, nie wiem o co chodzi, ale Bartek jakoś się dziś dziwnie budził. Zawsze przebudzał się to dostał cycusia, 5 min pomamlał i dalej w kimono, a dziś jak obudził się o 4 sam chyba nie wiedział czego chce :baffled: No ale w końcu zasypial i wyjątkowo pospał do 8. Wczoraj dostał kaszkę "na dobry sen" i du*a :-p a nie dobry sen był :rofl2:

Dziendobry mamuski!!

Sto lat dla dzisiejszych solenizantow !!

Ja dzis mialam wspaniala nocke, spalam od wczoraj bez przerwy az do dzis !! A rzadko mi sie to zdarza :))) Jest piekna pogoda wiec idziemy na spacer. Do pozniej :-):-):-):-):-):-):-)

witam i ja boshe u nas dzis o 7 przeszla takaaaaaa burza tak grzmialo i walilo piorunami i w dodatku spadl grad, cuda na kiju dziecko mi ta burza obudzilo ze strachu walnol dwa kupole :szok: przeszla burza usnol znow ale ja juz nie moglam :shocked2:

Buziaki dla swietujacych dzis Kubusia,Benjaminka i Alexa.

K.A.J.A gratulacje 1000 posta :-D:-D:-D

Dzień dobry :-)

Na początku od razu życzonka
STO LAT DLA DZISIEJSZYCH SOLENIZANTÓW!

Ja jestem zmęczona, nie wiem o co chodzi, ale Bartek jakoś się dziś dziwnie budził. Zawsze przebudzał się to dostał cycusia, 5 min pomamlał i dalej w kimono, a dziś jak obudził się o 4 sam chyba nie wiedział czego chce :baffled: No ale w końcu zasypial i wyjątkowo pospał do 8. Wczoraj dostał kaszkę "na dobry sen" i du*a :-p a nie dobry sen był :rofl2:
u na tak samo, już od 3 dni mała jakoś nie spokojnie śpi, nie wiem czy zęby czy co

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry