reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Oni nic nie dodają:tak: A ja ma dylemat co na obiadek dziś zrobic musze chyba zerknąc do naszego menu na kulinarnym może cosik wybiorę:-D
Kurcze powiem Wam że od kiedy moje kochanie jest w domu to ja jakas taka leniwa się zrobiłam z niczym się nnie mogę wyrobić bajzer w mieszkaniu a jak sama jestem z Filipkiem to wszystko ladnie i sprawnie ogarniam:baffled::baffled:
Ja też tak mam jak mój w domu. Jakoś tak nic się człowiekowi nie chce. A jak jesteśmy same to wszystko jak w zegarku

No nie wszystko pracownicy zdążą wybrać :-D.
no jasne;-):-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Wiecie co kiedyś jadłam dżem na kanapce, biorę ją do buzi i widzę pająka bleeeeeeeeeeeeeeeee odruch wymiotnu miałam i już nigdy nie kupiłam tej firmy dżemu. Ale przecież we szystkich drzemach czy koncentratach i podobnych rzeczach zdarzały się zdarzają i będą zdarzały tego typu przypadki:baffled::baffled::baffled::baffled:

Wiecie co kiedyś jadłam dżem na kanapce, biorę ją do buzi i widzę pająka bleeeeeeeeeeeeeeeee odruch wymiotnu miałam i już nigdy nie kupiłam tej firmy dżemu. Ale przecież we szystkich drzemach czy koncentratach i podobnych rzeczach zdarzały się zdarzają i będą zdarzały tego typu przypadki:baffled::baffled::baffled::baffled:

A ja kiedyś z muchą miałam! Normalnie szok przeżyłam. Od tąd jeszcze dżemu nie kupiłam tylko sama robię. Głupie nie?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry