Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tygrysku a ja mogę???Może byc leszek
Rozwiesiłam pranie, specjalnie dla Mamusi..;-);-);-)
Jula śpi a mnie główka boli:--
-
-
-(wiec zmykam lulu
DOBRANOC!!!!

no pewnie ze o drzwichodzi ci o dzrzwi czy piwko??????????????![]()
zielonego leszka))

;-)

przez ten remont strasznie się spłukaliśmy więc bardzo nie w porę zachciało mu się pękać
no, ale cóż... życie 

ale nie jest źle tylko opieka zostałagratulacje dla Hani, nie ma co się spieszyć, wszystko w swoim czasie, ważne, że dobrze sie rozwija, mój Wikuś też się nie spieszy, ale się nie martwie, bo widzę postępy, malutkie, ale widać, więc nie ma co pospieszaćAle się naczytałam :-)
A my dziś po kontroli na rehabilitacji. Hania rozwija się prawidłowo, choć w swoim tempie. Mamy kolejne ćwiczonka do wykonywania w domu. Ale p. rehabilitantka była z nas zadowolona![]()
Aj, jak tu nadrobić wszystkie wątki?
Ten już nadrobiłam, a nie było mnie bo spotkaliśmy się dzisiaj ze znajomymi i spędziliśmy z nimi całe popołudnie.
Poza tym niesamowicie się wkurzyłam bo pękł nam brodzik prysznicowy, a to kolejny nieprzewidziany wydatekprzez ten remont strasznie się spłukaliśmy więc bardzo nie w porę zachciało mu się pękać
no, ale cóż... życie
![]()

ale rozumiem, jak sie siedzi ciągle na bb to się zbiera
mnie też np uzbierała się dzisiaj kupa prasowania dla odmiany, ale dzielnie ją zwalczyłam
Villemo dokładnie jak u mnie tylko ja w południe pięć lat temu powiedziałam "tak"Dzien Dobry Wszystkim
u nas nocka w miare, gdyby nie okropny katar Martusi byloby fajnie
zgadza sie reniu, ja tez mam 5 rocznice slubu dokladnie 19.06.2004 o godz.17
5 lat po slubie i 2 dzieci, szybka jestem nie ma co:-)
, wszystkiego naaaajlepszego, mam nadzieje że będziecie dzisiaj super świętować;-)