Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
cyprysiowa dlaczego niestety?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

A co to za odwaga, upocilam sie głupia, ale chwilka i po strachu.To ja Ci podrzucę mojego męża;-)on uwielbia wszystko co słodkie więc będziesz się mogła napiec do woli
A no i kolczyki śliczne. I podziwiam Cię za odwagę;-)
No to super, ze juz wyniki trochę lepsze, jeszcze trochę i bedzie całkiem dobrze, ważne ze ob już nizsze.zrobilam cyprianowi juz dzis badania, wyniki juz mam.
morfologia ciut lepsza ale jeszcze kiepska ale OB spadlo do 45 takze to chyba przez anemie takie powiekszonelece zaraz na fitness.
![]()
Hihih tak ja o malym bo tylko o nim mysle calymi dniami tzn nie mozna o nim zapomniecCyprysiowa mialam na mysli duzy samochodbo ty chyba o tym malym
![]()

, ja nawet na przeczytanie tych wszystkich postów nie mam czasa:-(, ale zawsze mi humorek się poprawia jak was czytam
.

hejka ale Wy macie grzeczne dzieciaczki,, ja nawet na przeczytanie tych wszystkich postów nie mam czasa:-(, ale zawsze mi humorek się poprawia jak was czytam
.
i mam nadzieję że kiedyś dojdzie do naszego spotkanie bo fajowe partie dla mojego Tomcia rosną
Może na początek mamuśki z Wawy się spotkają:-), to jakoś rozpoczniemy:-)
Pozdrowionka dla wszystkich, buziaczki
no i znowu muszę spadać do mojego cierpiącego przez ziąbale synka:-(, cztery jwyszły w miare spokojnie, ale góra daje mu popalić:-(
papatki
Zobacz załącznik 141840

a my jeszcze jednego nie mamy