Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cześć dziewczyny!
Melduję się, że z moją fasolinką wszystko ok, a Julka rośnie mi jak na drożdżach, 73 cm i 8kg wagi, a miesiąc młodsza od Waszych pociech jest ;-)
Pozdrawiamy!!!

) zaglądaj do Nas jak najczęściej i pisz jak się czujesz 

), byłam w aptece po kropelki, bo mam zapalenie spojówek znowu 
(już chyba 4 raz w tym roku !), skoczyłam też do rossmana, po soczki i drobne kosmetyki dla małego, ooo kupiłam też kaszkę manne z bobovity w końcu 
, teraz Alan spi po obiadku a ja próbuje choć odrobinke Was nadrobić od wczoraj
, kiepsko to widzę 
, że mi się uda doczytać wszystkie wątki zanim książe się zbudzi ze snu ...

;-)2000 a nie 200:-)Oj stuknął mi 200 posthhhahaha:-)
![]()
Aj no jedno zero mi umkło2000 a nie 200:-)

no widzisz, zawsze muszę być na posterunku i pilnować:-)Aj no jedno zero mi umkłohahah Mamuniu co ja bym bez Ciebie zrobiła
:-)
![]()
To ja Ci podrzucę mojego męża;-)on uwielbia wszystko co słodkie więc będziesz się mogła napiec do woliJa też lubie, jak mojej rodzince smakuje to co gotuje czy piekę, tylko że oni za ciastami to nie barzdo, wiec roie jak mamy mie gości i ciesze sie jak ktoś je i zachwala

Nawet bardzo ładniebyłam z Benem zważyć go i zmierzyć wiec ma 70 cm, wazy 8,30. ładnie co?

Witaj. Super że się odezwałaś. Znaczy że o nas nie zapominasz;-)No i że z dzieciolkami wszystko oki. A juleczka jest śliczna i przesłodkaCześć dziewczyny!
Melduję się, że z moją fasolinką wszystko ok, a Julka rośnie mi jak na drożdżach, 73 cm i 8kg wagi, a miesiąc młodsza od Waszych pociech jest ;-)
Pozdrawiamy!!!
Gratuluję 2000 postówOj stuknął mi 200 posthhhahaha:-)
![]()

Aj Kanusia bo bez mamusi to ani rusz;-)Aj no jedno zero mi umkłohahah Mamuniu co ja bym bez Ciebie zrobiła
:-)
![]()