reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Cześć dziewczyny!
Melduję się, że z moją fasolinką wszystko ok, a Julka rośnie mi jak na drożdżach, 73 cm i 8kg wagi, a miesiąc młodsza od Waszych pociech jest ;-)
Pozdrawiamy!!!

Fajnie, że do Nas zajrzałaś, i że groszek rośnie zdrowo ;-) (ale Ci zazdroszczę tego stanu :zawstydzona/y::zawstydzona/y:) zaglądaj do Nas jak najczęściej i pisz jak się czujesz :tak::tak:

A ja już po zaliczonym spacerku (pogoda zajefajna:tak:), byłam w aptece po kropelki, bo mam zapalenie spojówek znowu :wściekła/y::wściekła/y:(już chyba 4 raz w tym roku !), skoczyłam też do rossmana, po soczki i drobne kosmetyki dla małego, ooo kupiłam też kaszkę manne z bobovity w końcu :tak::tak:, teraz Alan spi po obiadku a ja próbuje choć odrobinke Was nadrobić od wczoraj :baffled:, kiepsko to widzę :zawstydzona/y::zawstydzona/y:, że mi się uda doczytać wszystkie wątki zanim książe się zbudzi ze snu ...

No nic zmykam na inne pokoje ;-):tak::-p:-D:-D:-D

Sto lat sto lat dla dzisiejszych jubilatów, duzio duzio zdrówećka Wam życzy ciocia Edytka :tak::tak:;-)

Ja też lubie, jak mojej rodzince smakuje to co gotuje czy piekę, tylko że oni za ciastami to nie barzdo, wiec roie jak mamy mie gości i ciesze sie jak ktoś je i zachwala
To ja Ci podrzucę mojego męża;-)on uwielbia wszystko co słodkie więc będziesz się mogła napiec do woli:-D
A no i kolczyki śliczne. I podziwiam Cię za odwagę;-)
byłam z Benem zważyć go i zmierzyć wiec ma 70 cm, wazy 8,30. ładnie co?
Nawet bardzo ładnie:tak::-D
Cześć dziewczyny!
Melduję się, że z moją fasolinką wszystko ok, a Julka rośnie mi jak na drożdżach, 73 cm i 8kg wagi, a miesiąc młodsza od Waszych pociech jest ;-)
Pozdrawiamy!!!
Witaj. Super że się odezwałaś. Znaczy że o nas nie zapominasz;-)No i że z dzieciolkami wszystko oki. A juleczka jest śliczna i przesłodka
Oj stuknął mi 200 post:p hhhahaha:-):-D
Gratuluję 2000 postów:tak::tak::tak:
Aj no jedno zero mi umkło:p hahah Mamuniu co ja bym bez Ciebie zrobiła:):-):tak::tak::tak:
Aj Kanusia bo bez mamusi to ani rusz;-):tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry