reklama

Grudniowe mamusie 2008

Nadrobione :-)
Jesli chodzi o ten artykuł to wcale nie takie odosobnione siostra( jakis czas mieszkała w woj swietokrzyskim w takiej małej miejscowosci) mi opowiadała ze ma znajoma ok 40- stki z nastoletnia córa, miała zanik miesiaczki pomyslała ze pewnie menopauza sie zaczyna ale mdłosci itd wiec poszła do giekologa a on ze to miesniaki macicy dał nawet skierowanie do szpitala zeby sie tym zajeli ale ona stchorzyła nie poszła i zaczeła krwawic pewnego dnia, bolesci, urodziłą dziecko w 7 miesiacu na szczescie wszystko ok.

jesli chodzi o wkładke miesna do jedzonka to nawet z pierwszej reki sie zdarzyc moze ja na talerzu otrzymałam kalafiorka kiedys ze zwłokami całkiem sporej gasienicy od tej pory zanim ugotuje to rozdzielam na małe rozyczki zeby na pewno nic w nim nie znalezc potem brrrrrrrr:shocked2:

reklama
Zapominajka dla mnie- nie pojete jak można nie wiedziec,ze jest się w ciaży...no kurcze raz ze brak miesiaczki przez 9 miechów, dwa,ze rosnacy brzuch( nawet roszke,ale rosnący), trzy ,ze cos w nim sie porusza.....no kurcze.....nie zyjemy w XV wieku....:baffled::baffled::baffled: wicei co-mnie to nawet nie smieszy..dla mnie to jest jakis uposledzone... kobieta w ogóle nie zna swjego ciała.....:no:

Jesli chodzi o ten artykuł to wcale nie takie odosobnione siostra( jakis czas mieszkała w woj swietokrzyskim w takiej małej miejscowosci) mi opowiadała ze ma znajoma ok 40- stki z nastoletnia córa, miała zanik miesiaczki pomyslała ze pewnie menopauza sie zaczyna ale mdłosci itd wiec poszła do giekologa a on ze to miesniaki macicy dał nawet skierowanie do szpitala zeby sie tym zajeli ale ona stchorzyła nie poszła i zaczeła krwawic pewnego dnia, bolesci, urodziłą dziecko w 7 miesiacu na szczescie wszystko ok.

jesli chodzi o wkładke miesna do jedzonka to nawet z pierwszej reki sie zdarzyc moze ja na talerzu otrzymałam kalafiorka kiedys ze zwłokami całkiem sporej gasienicy od tej pory zanim ugotuje to rozdzielam na małe rozyczki zeby na pewno nic w nim nie znalezc potem brrrrrrrr:shocked2:
moja tesciowka tez miała podobnie, bo czuła sie zle, byla u gina i mowil ze to menopauza i ze ma miesniaki, ale jednego dnia juz nie wytrzymala i poszla do innego lekarza ktory zrobil usg i okazalo sie ze jest w 6mies ciazy, wiec wszytsko sie zdarza w naszym zyciu:-)i ten miesniak ma teraz 14 lat

ja mam taka kumpelę, która była w życiu płodowym mięśniakiem i lekarz chciał operować, ale jej mama to mądra baba:-) i się nie dała.

dla mnie to też jest dziwne, że dziewczyna się nie zorientowała no ale rózne sa przypadki

Ufff, znalazłam chwilunie, wróciliśmy z zakupków, Wikuś został z babcią, jak zwykle miał kupe śmiechu:tak:oj złota ta moja mama, szkoda, że niedługo już wyjeżdża,
a ja w końcu siadłam, zjadłam juz ciasto, pychotka, a teraz rozkoszuje się bajleysem:-p:-p:-pdosbre jesteście, strasznie zapracowane, tylko pranie ciągle, no u nas częściej się ciasta robi niż pierze;-):-D:-D:-D

a do nas dziś przyjeżdża moja koleżanka z 8mies córeczką i będą u nas do wtorku, jestem ciekawa czy dziewczynki będą się bawić, a jeszcze w sobotę kokusia sie dolaczy, wiec bede miala cale przedszkole i babiniec, bo tylko 2ch menow bedzie

super masz ja juz dawno tylu gości nie miałam, ale mi się już do ludzi tęskni, zaczynam dziczeć:tak:

Zlazilam sie jak durna,bo ja teraz laze,nie jezdze...i zrzucam tysiace kalorii ktore pochlaniam,w postaci czekolady i jej pochodnych:zawstydzona/y:...I jeszcze musze leciec po pieczarki i odebrac paczke dla niuni,bo lajdak listonosz zostawil awizo:blink:..Wiec please litosc;-):-D:-D

pochwal się paczuszka koniecznie:-)

ślicznie dziękujemy wszystkim e-cioteczkom za piękne życzonka;-0

bliźniaki daj znać jak malutka po przebiciu uszu.

byłam z Benem zważyć go i zmierzyć wiec ma 70 cm, wazy 8,30. ładnie co?

Cześć dziewczyny!
Melduję się, że z moją fasolinką wszystko ok, a Julka rośnie mi jak na drożdżach, 73 cm i 8kg wagi, a miesiąc młodsza od Waszych pociech jest ;-)
Pozdrawiamy!!!

a my byliśmy we wtorek na ważeniu, widzicie nawet zapomniałam wam napisać, Wiki waży 7,800 i ma ok 70cm, ale to jak zwykle moje pomiary bo ta durna baba w klinice mówi, ż etu nie mierzą, a dziwne, bo moja koleżanka też polka chodzi do innej kliniki i tam bez problemu mierzą, więc chyba zacznę też tam chodzić, minus że dużo dalej:-(

Liczymy, ale czuję że kolejna babka będzie ;-) Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, w końcu ktoś musi ustawiać tych naszych chłopów :-D

Czuje się różnie, raz lepiej raz gorzej. Aktualnie jestem w 11 tc, mdłości czasami mnie zabijają, ale byle do przodu ;-)

ale...nie wiedziałam, super, gratulacje ogromne i zdrówka dla mamusi i dzidziusia i młodszej damy oczywiście też;-)

Fajnie, że do Nas zajrzałaś, i że groszek rośnie zdrowo ;-) (ale Ci zazdroszczę tego stanu :zawstydzona/y::zawstydzona/y:) zaglądaj do Nas jak najczęściej i pisz jak się czujesz :tak::tak:

A ja już po zaliczonym spacerku (pogoda zajefajna:tak:), byłam w aptece po kropelki, bo mam zapalenie spojówek znowu :wściekła/y::wściekła/y:(już chyba 4 raz w tym roku !), skoczyłam też do rossmana, po soczki i drobne kosmetyki dla małego, ooo kupiłam też kaszkę manne z bobovity w końcu :tak::tak:, teraz Alan spi po obiadku a ja próbuje choć odrobinke Was nadrobić od wczoraj :baffled:, kiepsko to widzę :zawstydzona/y::zawstydzona/y:, że mi się uda doczytać wszystkie wątki zanim książe się zbudzi ze snu ...

No nic zmykam na inne pokoje ;-):tak::-p:-D:-D:-D

Sto lat sto lat dla dzisiejszych jubilatów, duzio duzio zdrówećka Wam życzy ciocia Edytka :tak::tak:;-)

oj spojówek nie zazdroszczę, nie miłe to, ale jak masz dobry antybiotyk to mam nadzieję szybciutko przejdzie, zdróweczka.
No i fajnie masz z tymi pokojami, hehe, dużo ich;-):-Dmoże przybędę też pozwiedzać te komnaty:-D

hehe też miałam kiedyś niespodziankę w kalafiorku, śliskiego robaczka, oj przepraszam mojego byłego wykładowcę zoologii, owada nie robaczka;-)
jak ktoś nazwał karalucha czy coś podobnego robakiem zaraz pała była, bo robaki to glisty, tasiemce i takie tam, jakieś zboczenie zawodowe mi jeszcze zostało, heh

Zapominajka dla mnie- nie pojete jak można nie wiedziec,ze jest się w ciaży...no kurcze raz ze brak miesiaczki przez 9 miechów, dwa,ze rosnacy brzuch( nawet roszke,ale rosnący), trzy ,ze cos w nim sie porusza.....no kurcze.....nie zyjemy w XV wieku....:baffled::baffled::baffled: wicei co-mnie to nawet nie smieszy..dla mnie to jest jakis uposledzone... kobieta w ogóle nie zna swjego ciała.....:no:
też tak myślę, ale Kanusia wierz mi dużo jeszcze w tych czasach ludzi, którzy żyją w swoim światku i pojęcia o świecie i życiu nie mają, no dla mnie to niepojęte, ograniczona edukacja jak nic, nawet maluchy pytaja a skąd się biorą dzieci?;-):-p
a w ogóle słodkie zdjątko Mariczki, super juz siedzi, ja jeszcze muszę podtrzymywać Wikusia, bo się chwieje, i jak za bardzo przegnie do przodu to stęka i nie ma jeszcze siły wrócic do pionu:-)

reklama
Czesc dziewczyny.
Bylismy na spacerku pogoda super, teraz mały bawi się na macie i co chwilę steka bo się przewraca na brzuszek i próbuje zjeść te puzle piankowe. A wczoraj mi wyciągnął jedną część i ja cyckał , całe szczęście nie była mała :zawstydzona/y:.
Kaja pranie sliczne.

Bliźniaki nie stresuj sie malutką na pewno nie będzie to bolało, nawet się nie skapnie. A kolczyki sliczne, moja siostra kupiła swojej córeczce teraz na zmiane takie tylko z białymi kamyczkami no i niestety juz jednego zgubiła bo sie odpinają :baffled:.

Black super ze fasolka rośnie , a Julcia już duża dziewczynka :tak:.

I co miałam jeszcze napisać ..... :baffled:

aaaa dałam małemu dzisiaj obiadek po 6 miesiacu ten w tych meeega słoiczkach ( szynka z jazynkami) i ma takie duze grudki no i niestety mały mi sie tym dławi. Jutro reszte słoiczka muszę blenderem zjechać i najwyżej tak dam.

Mamusiu a moje pranie już widać ?:dry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry