reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Cześć dziewczyny!
Melduję się, że z moją fasolinką wszystko ok, a Julka rośnie mi jak na drożdżach, 73 cm i 8kg wagi, a miesiąc młodsza od Waszych pociech jest ;-)
Pozdrawiamy!!!

Blizniaki bardzo łądne te kolczyki. Hania dostala bardzo podobne na chrzest tylko ze z jednokolorowymi cyrkoniami. Kiedy zamierzasz malej je zalozyc bo ja sie troche boje ze moze pociagnac. Myslalam zeby najpierw cos przy uchu kupic:baffled:
Na razie bedzie miała takie przy uchu, te którymi przebijają, bo one są ze stali chirurgicznej i podobno szybciej sie goi, a później załoze te, za nie nie ma jak pociągnąc, bo przylegają do ucha

bliźniaki śliczne kolczyki;-)
Dzięki kochana

byłam z Benem zważyć go i zmierzyć wiec ma 70 cm, wazy 8,30. ładnie co?
No to rosnie ładnie, moja wzrost podobny, tylko trochę chudsza:-)

Cześć dziewczyny!
Melduję się, że z moją fasolinką wszystko ok, a Julka rośnie mi jak na drożdżach, 73 cm i 8kg wagi, a miesiąc młodsza od Waszych pociech jest ;-)
Pozdrawiamy!!!
Super, ze sie odezwałaś i ze z Fasolką wszystko ok, a z Julci niezła już panienka. Pozdrawiam goraco

Cześć dziewczyny!
Pozdrawiamy!!!
BlackWizard no to ładnie....tak sie cieze,ze wszystko ok :) Julka to zdrowa kobitak tak jak moja:p hahaah a teraz pewnie liczycie na chłopczyka co??? a jak sie czujesz?

BlackWizard no to ładnie....tak sie cieze,ze wszystko ok :) Julka to zdrowa kobitak tak jak moja:p hahaah a teraz pewnie liczycie na chłopczyka co??? a jak sie czujesz?

Liczymy, ale czuję że kolejna babka będzie ;-) Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, w końcu ktoś musi ustawiać tych naszych chłopów :-D

Czuje się różnie, raz lepiej raz gorzej. Aktualnie jestem w 11 tc, mdłości czasami mnie zabijają, ale byle do przodu ;-)

reklama
Liczymy, ale czuję że kolejna babka będzie ;-) Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, w końcu ktoś musi ustawiać tych naszych chłopów :-D

Czuje się różnie, raz lepiej raz gorzej. Aktualnie jestem w 11 tc, mdłości czasami mnie zabijają, ale byle do przodu ;-)
Bardzo sie cieszę,ze wszystko dobrze:)))) oj tych poczatkowych dolegliwości to Ci akurat nie zazdroszczę:p hahah co do ustawiania chłopów to jak najbarziej im sie przyda:p hahaah

Black musimy sie kiedys jakos spotkac jak bedziesz miała ochote....w końcu tak nie daleko mamy do siebie..... ja cały czas numer od Ciebie mam wiec bede pisała jak cosik:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry