reklama

Grudniowe mamusie 2008

Juz wiem co miałam napisać. Co do tego artykułu o ciązy ... moja znajoma nie mogła zajśc w ciązę, podejrzewali niepłodność ... strali sie ładne pare lat i nic. Zaadoptowali dziewczynkę . Po dwóch latach znajoma zaczął poleć brzuch i wymiotowała o ciązy nie myslała bo no przecież była pezpłodna. Malutki brzuszek, no przytyła i juz , a tu lekarz bada i 5 miesiąc ciąży. I do konca ciąży miała bardzo malutki brzuszek. Urodziła córeczkę.

reklama
Czesc dziewczyny.
Bylismy na spacerku pogoda super, teraz mały bawi się na macie i co chwilę steka bo się przewraca na brzuszek i próbuje zjeść te puzle piankowe. A wczoraj mi wyciągnął jedną część i ja cyckał , całe szczęście nie była mała :zawstydzona/y:.
Kaja pranie sliczne.

Bliźniaki nie stresuj sie malutką na pewno nie będzie to bolało, nawet się nie skapnie. A kolczyki sliczne, moja siostra kupiła swojej córeczce teraz na zmiane takie tylko z białymi kamyczkami no i niestety juz jednego zgubiła bo sie odpinają :baffled:.

Black super ze fasolka rośnie , a Julcia już duża dziewczynka :tak:.

I co miałam jeszcze napisać ..... :baffled:

aaaa dałam małemu dzisiaj obiadek po 6 miesiacu ten w tych meeega słoiczkach ( szynka z jazynkami) i ma takie duze grudki no i niestety mały mi sie tym dławi. Jutro reszte słoiczka muszę blenderem zjechać i najwyżej tak dam.

Mamusiu a moje pranie już widać ?:dry:
właśnie zauważyłam z ładnie schnie to twoje pranie:tak::tak::tak::tak:

zrobilam cyprianowi juz dzis badania, wyniki juz mam.
morfologia ciut lepsza ale jeszcze kiepska ale OB spadlo do 45 takze to chyba przez anemie takie powiekszone:tak:lece zaraz na fitness. :tak:

Juz wiem co miałam napisać. Co do tego artykułu o ciązy ... moja znajoma nie mogła zajśc w ciązę, podejrzewali niepłodność ... strali sie ładne pare lat i nic. Zaadoptowali dziewczynkę . Po dwóch latach znajoma zaczął poleć brzuch i wymiotowała o ciązy nie myslała bo no przecież była pezpłodna. Malutki brzuszek, no przytyła i juz , a tu lekarz bada i 5 miesiąc ciąży. I do konca ciąży miała bardzo malutki brzuszek. Urodziła córeczkę.

to są najpiękniejsze w życiu cuda:tak:

ja mam chłopca więc problem kolczyków mnie nie dotyczy, ale chyba mam zdanie jak Kanusia, chyba bym sie bała, lepiej może jak dorośnie to zdecyduje, no ale z drugiej strony jakże słodko te dziewczynki w kolczyczkach wyglądają;-)

no i mnie też w końcu pranie dopadło, i to całkiem potężne, ale przynajmniej jak to sie mówi wurzuciłam to z siebie;-):tak:

to są najpiękniejsze w życiu cuda:tak:

ja mam chłopca więc problem kolczyków mnie nie dotyczy, ale chyba mam zdanie jak Kanusia, chyba bym sie bała, lepiej może jak dorośnie to zdecyduje, no ale z drugiej strony jakże słodko te dziewczynki w kolczyczkach wyglądają;-)

no i mnie też w końcu pranie dopadło, i to całkiem potężne, ale przynajmniej jak to sie mówi wurzuciłam to z siebie;-):tak:
widziałam, dobrze ze wyrzuciłaś to brudne.... , bo teraz masz już czyste i wyprane :-)

jak to zycie sie uklada,nigdy nie mow nigdy...:tak:

zrobilam cyprianowi juz dzis badania, wyniki juz mam.
morfologia ciut lepsza ale jeszcze kiepska ale OB spadlo do 45 takze to chyba przez anemie takie powiekszone:tak:lece zaraz na fitness. :tak:
Szacun...ja w dalszym ciagu z cwiczen tylko pranie:-D;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry