Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ja już dziecia uśpiłam dostałam od meżowego flaszkę piwka i mi błogo

House w tv leci hehe żyć nie umierać

Kurcze,wiecie co,Wasze dzieci siedza normalnie(mam przeczucie oczywiscie;-)ja to przeczuwacz jestem).....tzn mniej lub bardziej normalnie,ale siadza..
U nas w ogole nie ma o tym mowy..Nie siedzimy i koniec...
o rety, rety! 2 godzinki jęczenia, 3 godzinki noszenia i bujania, dwie bajeczki, cycuś do woli, sąsiadka z interwencją czemu to dziecko tak płaczew końcu usnął przy ABBIE
. Czemu matka wcześniej nie pomyślałaś
Czyżby szczepionka wczorajsza zepsuła mi dziecię???
Lecę wziąć prysznic, a jeszcze nawet nic nie piłam. jestem wykończona.
za tydzien mam spotkanie organizacyjne w zlobku to sie zapytam jak to wyglada z karmieniem, ale ja musze moja nauczyc pic bo butli to ona niechce nawet z moim mleczkiem, teraz uczymy sie z niekapka ale idzie bardzo slabo
No zaraz mnie coś trafi, nie powiem co
Jak ja ciezko zapracowana to produkcja pełna parą, a jak ja mam chwilkę oddechu to siedzą i sie nie odzywają![]()

a do nas dziś przyjeżdża moja koleżanka z 8mies córeczką i będą u nas do wtorku, jestem ciekawa czy dziewczynki będą się bawić, a jeszcze w sobotę kokusia sie dolaczy, wiec bede miala cale przedszkole i babiniec, bo tylko 2ch menow bedzie
Cześć dziewczyny!
Melduję się, że z moją fasolinką wszystko ok, a Julka rośnie mi jak na drożdżach, 73 cm i 8kg wagi, a miesiąc młodsza od Waszych pociech jest ;-)
Pozdrawiamy!!!
GRATULACJE!!!! I uściski dla Was! Bardzo sie cieszę. zrobilam cyprianowi juz dzis badania, wyniki juz mam.
morfologia ciut lepsza ale jeszcze kiepska ale OB spadlo do 45 takze to chyba przez anemie takie powiekszonelece zaraz na fitness.
![]()

zobaczysz juz niedlugo zacznie sama siedzieć

Na odstresowanie zapraszam na piwkoPytia chodze tylko codziennie na godzinke, czasem dwie.
Wlasnie sie poklocilam z moim szanownym malzonkiem! Dawno sie tak nie wkurzylam![]()

Podziwiam i zazdroszczę klubu naprzeciwko, bo ja na razie pomarzyć tylko mogę o wyjściu na fitness. A chciałoby mi się trochę pofikać, dla przyjemności i odreagowania. Bo kaloriami zajęła się Hania, przez ostatni miesiąc tak mnie wyssała, że ważę już mniej niż w tym okresie przed ciążą, kiedy biegałam trzy razy w tygodni na siłownię 
hej no co Wy tak dziś skromnie piszecieja już dziecia uśpiłam dostałam od meżowego flaszkę piwka i mi błogo
House w tv leci hehe żyć nie umierać
![]()

juz lece!!!! Otwieraj drzwi.A jakie masz?Na odstresowanie zapraszam na piwko![]()
Powiedz mi dlaczego choc Ksawery cycka nie opuszcza to nie wysysa ze mnie nic?Cyprysiowa - Ładne mi "tylko" codzienniePodziwiam i zazdroszczę klubu naprzeciwko, bo ja na razie pomarzyć tylko mogę o wyjściu na fitness. A chciałoby mi się trochę pofikać, dla przyjemności i odreagowania. Bo kaloriami zajęła się Hania, przez ostatni miesiąc tak mnie wyssała, że ważę już mniej niż w tym okresie przed ciążą, kiedy biegałam trzy razy w tygodni na siłownię
A czym cię mężulo tak zirytował?

juz lece!!!! Otwieraj drzwi.A jakie masz?
P![]()