pyciolek87
Mama Alexa:*
jem naleśniki
podziel sie a nie tak sama....juz lepiej zeby Cie wykurzono z tych krzaczorow a nie tu kusisz nalesnikami

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jem naleśniki

jem naleśniki
W takim młodym wieku i macochaJestem !!!
Kurcze pogoda taka, ze mi sie tyłka z domu nie chce ruszyć. Także mój dzieć dziś się obędzie bez spacerka. Muszę tylko do sklepu skoczyć po krówki bo będę robiła szyszki z ryżu znowu :-)
Jutro mamy bieżmowanie młodszej córki mojego M.
Wogóle mamy nerwowe tygodnie bo czekamy na listy przyjęć - młodszej do liceum a starszej na studia. A, ze ja troskliwa macocha jestem to się kurka martwię![]()
... fajnie to brzmi
. Myszqa a dzieci twojego męża mieszkają z Wami ?
to tak przy piatku
Ciekawe czy Kokuska rybe serwowała????????Jeeeezzuuuuu tygrysjem naleśniki

a mi jest szkoda ze taka decyzje podjeliscieJa dziś mam młodą kapustkę - mamcia wczoraj zrobiła :-)
A co do drugiego dziecka to już mamy ostateczną decyzje - nie będzie drugiego dziecka. Jasiul będzie jedynakiem co prawda ma dwie starsze siostry ale jak on będzie miał 20lat to Madź będzie miała prawie 40 :-)
WHY??????????:-)Ja mialam plan,ale nie wiem czy mi sie chce po naszych ostatnich nieudanyc probach komunikacjiA robicie jakieś prezenty od Waszych dzieciów na Dzień Ojca?![]()