reklama

Grudniowe mamusie 2008

my juz po przeddobranockowym spacerku (u nas jest 19.30) zeby nie bylo ze dziecko po nocach ciagam:-D:-D);-) teraz mamy kupe,idziemy usunac mine piechotna,po czym kapu kapu,mleczko i nyny....:tak:

reklama
Witam sie tylko na razie, bo jeszcze nie zdążyłam nadrobić.
Cały dzień byłam dzisiaj poza domem, byłam z Hanią na imprezce w górach z okazji zakończenia roku szkolnego, zawsze mamy taki belferski wypad na obiadek i kolację :-)

No to wpadłam na chwilę Was poczytać....

Mój Olek spał dzisiaj 2,5 godziny :szok::szok: chyba pierwszy raz od porodu.

a jak zajdę to zależy od moich wyników, bo w ciąży z Tomkiem miałam anemię, a poza tym bałabym się chyba poronienia przez tą oksytocynę co się wytwarza, choć moja kumpela(niestety św.pamięci ) karmiła nawet w dniu porodu drugiego berbecia

No właśnie miałam Ci napisać o tej oksytocynie, bo ja bym się bała. Ale widać czasami można karmić i nic złego się nie dzieje.

ok :-):-) czekam na termin:-D:-D:-D na poczatku lipca czeka nas przeprowadzka ale to tylki kilka dni bede mniej dostępna a potem już luzik:tak::tak::tak:

My tez dziś będziemy oglądać po raz setny Władce Pierścieni;-);-);-)

Oj Patrysiu przypomniałaś mi też nasze początki z moim obecnym mężem :-D:-D:-DMieszkaliśmy na tym samym piętrze w akademiku i poznaliśmy sie na imprezie u wspólnego znajomwgo :zawstydzona/y::zawstydzona/y: byłam troche jakby to powiedzieć juz "bardzo wesolutka" i pamiętam że moje pierwsze wrażenie to było ale to gbur :-D:-D hehhe ale widać szybko zmieniłam o nim zdanie hihi:-D:-D:-D:-Dech to były czasyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

hihihi, ja o moim pomyslałam, że to jakiś despota o dziwnych poglądach :-D jak widać życie weryfikuje wiele spraw.

No to wpadłam na chwilę Was poczytać....

Mój Olek spał dzisiaj 2,5 godziny :szok::szok: chyba pierwszy raz od porodu.

No właśnie miałam Ci napisać o tej oksytocynie, bo ja bym się bała. Ale widać czasami można karmić i nic złego się nie dzieje.

hihihi, ja o moim pomyslałam, że to jakiś despota o dziwnych poglądach :-D jak widać życie weryfikuje wiele spraw.
hehe widać miłość od pierwszego wejrzenia nas nie dopadła;-);-);-);-);-)ale potemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...........................:-D:-D:-D:-D:-D:-D ech zakochałam sie......................:-p:-p:-p:-p:-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry