reklama

Grudniowe mamusie 2008

Kinga, ale fajowe te zębolki.
A korzystając z okazji-staracie się już o następną pociechę? Z tego co wyczytałam karmisz piersią, przestaniesz jak zajdziesz znów w ciążę?

reklama
1906 122.jpg
narazie dziabnął mnie dwa razy:szok: i nie było ty przyjemne, odrazu mu zabrałam cyca i chyba pojął;-), a bolało śtraśnie:szok:

Kinga, ale fajowe te zębolki.
A korzystając z okazji-staracie się już o następną pociechę? Z tego co wyczytałam karmisz piersią, przestaniesz jak zajdziesz znów w ciążę?
My robimy Kaśkę od kwietnia:tak:, ale jak dotąd ni.... uja , a okresu też jeszcze nie mam. Od dwóch tygodni Tomkowi urozmaicam dietę, je trzy posiłki zamiast cyca, to mosze coś się ruszy;-)

My robimy Kaśkę od kwietnia:tak:, ale jak dotąd ni.... uja , a okresu też jeszcze nie mam. Od dwóch tygodni Tomkowi urozmaicam dietę, je trzy posiłki zamiast cyca, to mosze coś się ruszy;-)

No to mocno trzymam kciuki. Tak właśnie myślałam, że możecie mieć problem, bo karmisz piersią, no ale może jak mu bardzie rozszerzysz dietę, to coś się zmieni :-)

a jak zajdę to zależy od moich wyników, bo w ciąży z Tomkiem miałam anemię, a poza tym bałabym się chyba poronienia przez tą oksytocynę co się wytwarza, choć moja kumpela(niestety św.pamięci ) karmiła nawet w dniu porodu drugiego berbecia

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry