pyciolek87
Mama Alexa:*
ja znikammmmmmmm moze bede wieczorkiem
milego popoludnia
ciezarna uciekla

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja znikammmmmmmm moze bede wieczorkiem
milego popoludnia

brunatnawekaja ja zielony kolor jadlam jakies stare te twoje musialy byc
i wcale nie sa slodkieee
figiiiii beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeno ....
bo KAJA sie nie zna.....![]()

tak zamierzałam, ale nie mam pomysłu jeszcze.A robicie jakieś prezenty od Waszych dzieciów na Dzień Ojca?![]()
słuchajcie moje dziecko spi 2 godz i 20 , teraz słysze ze płacze idę do niego daje mu smoka a on myk na boczek i śpi dalej![]()

ja też Cie kocham kochany Kajaczku-Lizaczku...ale my cueiamy na opóźnione urodzinki....do wieczorka;*Kana,wylaz z krzaczorow a nie tu cytaty rabujesz z ukrycia![]()
dużo milosci kochanaPatrysiu, wszystkiego najlepszego z okazji 2 rocznicy bycia ze sobą![]()

cwaniaczek ten twój amoTo chyba jakies prady niedobre z gory,tylko ze ja to znow nie smutna tylko wsciekla...Moj Amo wychodzi do pracy o 7 wraca ok 21,tak rowniez w soboty,a jak nie to ma treningi i mecze,w niedziele od 13 do mniej wiecej 18,bo ciagle na wyjezdzie....albo siedzi przy kompie...Nie shanbi sie nawet starciem kurzu z tv,nie wspomne o czyms wiecej.Wszystko na mojej glowie i mam dosc...
A dzisiaj jeszcze sobie wymyslil ze przywiezie mnie z tego grilla z mala do domu,kolo 19(idziemy na 17...)a sam wroci sobie i wtedy popiwkuje
i do domu wroci rowerkiem...

przestań gadać głupoty, żyć się nie chce????Nie martw sie. Ja wczoraj dowiedziałam się o sobie takich rzeczy od mojego K, że nawet nie chce mi się żyć.

twój synek jest najwspanialszym mężczyzna i dla niego trzeba zyc