reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Szkoda, że nam ze produkcję postów nie płacą...

A robicie jakieś prezenty od Waszych dzieciów na Dzień Ojca?:confused:
tak zamierzałam, ale nie mam pomysłu jeszcze.

słuchajcie moje dziecko spi 2 godz i 20 , teraz słysze ze płacze idę do niego daje mu smoka a on myk na boczek i śpi dalej :shocked2:

Agacia nie przeszkadzaj dziecku!!!:-p

U nas zaraz lunie, ale na szczęście zdążyłam ze spacerkiem i jeszcze truskawek kupiłam:-).

Ja bardzo bym chciała drugie dziecko i tak myślę, że za jakieś 10 miesięcy zaczniemy się starać, żeby za dużej różnicy wieku nie było. Ale nad adopcją tez się zastanawiamy.

reklama
Patrysiu, wszystkiego najlepszego z okazji 2 rocznicy bycia ze sobą :tak:
dużo milosci kochana:tak::tak::tak::tak:
To chyba jakies prady niedobre z gory,tylko ze ja to znow nie smutna tylko wsciekla...Moj Amo wychodzi do pracy o 7 wraca ok 21,tak rowniez w soboty,a jak nie to ma treningi i mecze,w niedziele od 13 do mniej wiecej 18,bo ciagle na wyjezdzie....albo siedzi przy kompie:baffled:...Nie shanbi sie nawet starciem kurzu z tv,nie wspomne o czyms wiecej.Wszystko na mojej glowie i mam dosc...:sorry2:A dzisiaj jeszcze sobie wymyslil ze przywiezie mnie z tego grilla z mala do domu,kolo 19(idziemy na 17...)a sam wroci sobie i wtedy popiwkuje:dry:i do domu wroci rowerkiem...
cwaniaczek ten twój amo:-D:-D:-D

Nie martw sie. Ja wczoraj dowiedziałam się o sobie takich rzeczy od mojego K, że nawet nie chce mi się żyć.
przestań gadać głupoty, żyć się nie chce????:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:twój synek jest najwspanialszym mężczyzna i dla niego trzeba zyc:tak::tak::tak::tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry