• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Dziewczyny powiedzcie mi, bo może ja jakaś nienormalna jestem. Czy Wy też jesteście tak dobite tą monotonią dnia codziennego? Codziennie jak się budzę to z łózka mi się wstawać nie chce :-(. Czekam z niecierpliwością na wieczór kiedy znów położę się spać.Kocham moje dziecko, ale dobija mnie brak kontaktu z ludźmi, ciągłe siedzenie w domu, pranie, sprzątnie, gotowanie i w kółko to samo :-(Zawsze taka aktywna była, dusza towarzystwa, uśmiechnięta i zadowolona z życia, a teraz kompletnie nic mi się nic chce. Chodzę smutna, zła. Jeszcze taka pogoda jak dzisiaj potęguje to wszystko. Mam wrażenie, że tak już będzie zawsze...
witaj w klubie kochana

Dziewczyny powiedzcie mi, bo może ja jakaś nienormalna jestem. Czy Wy też jesteście tak dobite tą monotonią dnia codziennego? Codziennie jak się budzę to z łózka mi się wstawać nie chce :-(. Czekam z niecierpliwością na wieczór kiedy znów położę się spać.Kocham moje dziecko, ale dobija mnie brak kontaktu z ludźmi, ciągłe siedzenie w domu, pranie, sprzątnie, gotowanie i w kółko to samo :-(Zawsze taka aktywna była, dusza towarzystwa, uśmiechnięta i zadowolona z życia, a teraz kompletnie nic mi się nic chce. Chodzę smutna, zła. Jeszcze taka pogoda jak dzisiaj potęguje to wszystko. Mam wrażenie, że tak już będzie zawsze...

mialam to samo minelo po 3 tygodniach i znow mam humor :-D:-D

a my dzis bylismy u dokotorki na kontroli no i okazalo sie ze ma zxaczerwienione gardelko i dlatego nie chcial jesc kaszki :-( no i przez 4 dni dawac czopek jeszcze nie kupilam moj jak bedzie wracal z pracy to kupi :zawstydzona/y:
a tak maly wazy 7.900 i 69 cm tluscioszek jest juz co nosic:-D:-D
dostalismy nowy rozpis co dawac malemu i w jakich ilosciach no oczywiscie zaczynamy za 10 dni jak maly zacznie 6 miesiac :-D ( min nowosci to maly makaron dla dzieci taki w krztalcie gwiazdki malutkiej mallutkiej):-D nie mam pojecia jak to siee nazywa po polsku

No i sobie pogadałam z Wami cholera jasna :wściekła/y:Mój księciunio się obudził i domaga się mamusi. Nawet chwilę sam się sobą nie zajmie. Masakra jakaś. Postaram się zajrzeć wieczorkiem.

Bliźniaku pogratuluj koleżance. Ale jej zazdroszczę takiej malej kruszynki, która jeszcze tylko śpi i nie domaga się uwagi przez cały dzień.

Spadam, bo mały już się drze :hmm:

Przed chwilką dzwoniła koleżanka, około 10 urodziła Antosię, hura!!!!!!!
ale sie cieszę, tym barzdiej że to trochę moja zasługa, głaskała mnie po brzuszku i sie zaraziła:-D:-D:-D
gratulki dla kolezanki
Mały jest dzisiaj taki marudny ze szok. Właśnie się obudził po 30 min spania :no:
moja również
agaciu, nie odpisałaś mi jak tatusiowi podobał się prezencik w firance?chyba ze ja przeoczylam:dry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry