reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Dziewczyny powiedzcie mi, bo może ja jakaś nienormalna jestem. Czy Wy też jesteście tak dobite tą monotonią dnia codziennego? Codziennie jak się budzę to z łózka mi się wstawać nie chce :-(. Czekam z niecierpliwością na wieczór kiedy znów położę się spać.Kocham moje dziecko, ale dobija mnie brak kontaktu z ludźmi, ciągłe siedzenie w domu, pranie, sprzątnie, gotowanie i w kółko to samo :-(Zawsze taka aktywna była, dusza towarzystwa, uśmiechnięta i zadowolona z życia, a teraz kompletnie nic mi się nic chce. Chodzę smutna, zła. Jeszcze taka pogoda jak dzisiaj potęguje to wszystko. Mam wrażenie, że tak już będzie zawsze...
witaj w klubie kochana

Dziewczyny powiedzcie mi, bo może ja jakaś nienormalna jestem. Czy Wy też jesteście tak dobite tą monotonią dnia codziennego? Codziennie jak się budzę to z łózka mi się wstawać nie chce :-(. Czekam z niecierpliwością na wieczór kiedy znów położę się spać.Kocham moje dziecko, ale dobija mnie brak kontaktu z ludźmi, ciągłe siedzenie w domu, pranie, sprzątnie, gotowanie i w kółko to samo :-(Zawsze taka aktywna była, dusza towarzystwa, uśmiechnięta i zadowolona z życia, a teraz kompletnie nic mi się nic chce. Chodzę smutna, zła. Jeszcze taka pogoda jak dzisiaj potęguje to wszystko. Mam wrażenie, że tak już będzie zawsze...

mialam to samo minelo po 3 tygodniach i znow mam humor :-D:-D

a my dzis bylismy u dokotorki na kontroli no i okazalo sie ze ma zxaczerwienione gardelko i dlatego nie chcial jesc kaszki :-( no i przez 4 dni dawac czopek jeszcze nie kupilam moj jak bedzie wracal z pracy to kupi :zawstydzona/y:
a tak maly wazy 7.900 i 69 cm tluscioszek jest juz co nosic:-D:-D
dostalismy nowy rozpis co dawac malemu i w jakich ilosciach no oczywiscie zaczynamy za 10 dni jak maly zacznie 6 miesiac :-D ( min nowosci to maly makaron dla dzieci taki w krztalcie gwiazdki malutkiej mallutkiej):-D nie mam pojecia jak to siee nazywa po polsku

No i sobie pogadałam z Wami cholera jasna :wściekła/y:Mój księciunio się obudził i domaga się mamusi. Nawet chwilę sam się sobą nie zajmie. Masakra jakaś. Postaram się zajrzeć wieczorkiem.

Bliźniaku pogratuluj koleżance. Ale jej zazdroszczę takiej malej kruszynki, która jeszcze tylko śpi i nie domaga się uwagi przez cały dzień.

Spadam, bo mały już się drze :hmm:

Przed chwilką dzwoniła koleżanka, około 10 urodziła Antosię, hura!!!!!!!
ale sie cieszę, tym barzdiej że to trochę moja zasługa, głaskała mnie po brzuszku i sie zaraziła:-D:-D:-D
gratulki dla kolezanki
Mały jest dzisiaj taki marudny ze szok. Właśnie się obudził po 30 min spania :no:
moja również
agaciu, nie odpisałaś mi jak tatusiowi podobał się prezencik w firance?chyba ze ja przeoczylam:dry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry